Yeniyeniden heliind valla ablam doğusunda 3 4 santim açıklık var demişlerdi 10 dakika sonra sancici çoğaldı ebedi çağırdım onun var daha dediler ama kontrol edelim dedi hemen doguma dedi baslamis yani oyle kolayda olabiliyor dikkat et derim
heliind @Yeniyeniden valla bilmemedim bende annemi de almayınca kimse olmayacak diye iyice stres oldum bir de suni sancı beni çok korkutuyor hastane yakın olduğu için son anlarında da gidebilirim yani inşallah
Fundaaaaa heliind oluyormuş valla bende şok olmuştum ama siz madem devlet yarın tekrar bir kontrole gidin 🙈🙊 hayırlısıyla anlamadan pıt diye alın kucağınıza inşallah ❤️
1zehrs Herkesin açılması doğumu çok farklı etraflıca düşünmek lazım evet bende 4 cm le eve geçerdim açıkçası ama mesela benim ablam bir anda açılıyor 5 den sonra bir anda 8 9 oluyor o yüzden ilk doğumunuzsa kontrollü olmakta fayda var hastahane zaten yakınmış sabah baksanız iyi olur gidişhata
44berra44 Mucizeayla bende ilk hamileledigim de tattım ama sangiui dün gece ıg ne batıp cikdi iki dakkada bir ve gece bel agridi 😕😰korkudan uyuyamadım gece bugece dorcam sandım
Seher05_ heliind benim yengeminde böyleydi ve doktor da eve gidersen evde doğum yaparsın dedi. Sancım yok dedi ama 3-4 cm açılması vardı ve hastanede gerçekten 2 saat sonra doğum başladı onun .
Mer3459 heliind benimde cumartesi dem beri 3 cm acılığım var pazartesi acile gittim 3 cm di gene yatış verdiler bende kabul etmedim hala da doğmadı iyiki kalmamışsınız sancınız geldiğinde kanama yada su gidersiniz
heliind @Mer3459 ayy gerçekten içim rahatladı şuan bende dün gece hiç yatamadım korkudan artık pazartesiye kadar bir sorun olmazsa pazartesi kendi doktoruma giderim 🙏🏻
ElifAkyol heliind Evde dayanabildiğin kadar bak bebeği takip et hareketlerini 4 cm açılmayla hastaneye yatmıştım 19 saat sonra suni sancıyla doğum yaptım kendi sancım zorlamadı ama suni sancı zorladı o yüzden biraz evde çek sancını dayanamadığını anladığında geç hastaneye her doğum farklı oluyor inşaAllah açılman güzel ilerler suni sancıya gerek kalmadan doğum gerçekleşir Suni sancıda verirlerse korkma doğumun hızlanır Allah yardımcım olsun
Gezence_Elif Ben sancıya göre gitmiştim ilk doğumumda, sancıların arası 10 dkya düşünce yola çıktım, gittiğinde 4 cm açılma var doğum başlamış deyip yatışımı yapmışlardı.