Merver Kızlar 2 gün sonra cuma günü cinsiyet öğrenmeye gidicem heycan bastı bu ikili taramadaki free beta hcg degeri 50 üstü kız altı erkek olasılıgı yüksekmiş bilginiz varmı ?
Asimommm Merver evet bende duydum ve iki kızımın da 50 üzeriydi. Şmdi üçüncüye hamileyim 50 altında ama cinsiyeti netleştiremedik henüz
Merver Asimommm yaa cok merak ediyorum bende benimkide 32 yazıyorduu bi kızım var 15 aylık minnoşum simdi ikinci yoldaa
Merver Rabiaaykurt tam kaçıncı hafta ikili tarama yaptırdınız 11 yada 12 haftalık yapınca degişiyormus
Nazciimm Valla onu bunu bilmem de bugün 10+5 normal kontrolüme gittim. Doktorum aaa pipisi var dedi 😂 hiç bu kadar erken beklemiyordum şok oldum
Merver Nazciimm erkek olunca diyor demekki ben 12+3 de sordum görmemiz için karnından cıkarıp bakıp koymamaız lazm bu haftada ddi 😂😂😂😂
Asimommm Merver kaç haftalıksınız? Bana 10+4 de erkek dedi, ikili test zamanıda erkek dedi pipi gösterdi. 16 haftada kıza benziyo dedi. Şuan bende hiçbirinden emin olamıyorum detaylıyı bekliyorum
ftm_syt Asimommm ben hep kiz bekliyordum hissediyordum da oglumdan farkliydi hamileligim ama 16. haftada erkek dedi pipi gosterdi degismez artik net pipi gördük 🤭saglikli olsunda önemli olan o😊
Esrabak Nazciimm aynn ama cinsiyet 13 14 haftalıkta belli oluyo ve yine ihtimal sunuyo çoğu emin olmadıkça diye biliyorum 😨hayırlısı olsun kız veya erkek ama pipisini görmesi tuhafıma gitti açıkçası😂sizin oğluşun pipisi şimdiden böyleyse gelinine allah yardım etsin🙈😝
Nazciimm Esrabak ahahahah amin amin 😂😂 valla dediğim gibi ben de hiç beklemiyordum da bacak arasında başka bişey olması mümkün değil heralde 😅 kordonu da değilmiş bakalım hayırlısı olsun tabiki cinsiyeti hiç önemli değil sağlıklı olsun bebek yeterli 🤲🏼
Hasretttt 12.haftada yaptırdım ikili testi ama cinsiyet için çok erken olduğunu söyledi doktorum bu ay sonu inş bende öğrenip hazırlıklara yavaş yavaş başlayacam.