dem34 Ne kadar süre kullanılıyor kaç gün kullanılıyor bilgisi olan daha önce kullanan var mı arefe gününden beri kullanıyorum fitil olarak
Acemi_mom_ dem34 ben de şu an kullanıyorum. Doktorum kanaman geçene kadar 2 3 gün sabah 11 akşam 11de fitil verdi. Kanama geçtikten sonra 1 hafta boyunca sadece akşamları 11de dedi. Ama doktoruna sormakta fayda var
dika dem34 bende kullanıyorum doktorum uyumadan önce kullan günde bir defa kullanıyorum fitil olarak bana 36 haftalıga kadar kullanacaksın dedi
Angel161023 dem34 ben 6. Haftamda kanama şikayetiyle başlamıştım 34 haftalığız şuan, doğuma kadar kullanacaksın dedi doktorum
dem34 Acemi_mom_ ben acil den gitmiştim bir şey demedi lekenlenmem vardı şimdi azaldı baya neredeyse yok denilecek kadar çok az ara ara oluyor ne yapcağımı bilemedim
dem34 dika ben acil den gitmiştim bir şey demedi lekenlenmem vardı şimdi azaldı baya neredeyse yok denilecek kadar çok az ara ara oluyor ne yapcağımı bilemedim
dem34 Angel161023 ben acil den gitmiştim bir şey demedi lekenlenmem vardı şimdi azaldı baya neredeyse yok denilecek kadar çok az ara ara oluyor ne yapcağımı bilemedim
dem34 Angel161023 ben acil den gitmiştim bir şey demedi lekenlenmem vardı şimdi azaldı baya neredeyse yok denilecek kadar çok az ara ara oluyor ne yapcağımı bilemedim
Angel161023 dem34 doktor kontrollü değil misin, kontrol gününde doktoruna kesinlikle sor devam etmeme gerek var mı diye
dem34 Angel161023 hayır arefe günü gittiğim için Bayram üstüydü acilden gitmiştim şu an doktor yok ve daha çok küçük yeni 5 haftalık oldu
H4assask dem34 Doktor’un önerdiği kadar kullan. Ağızdan alma ben ağızdan akşamları alırdım, kafa bi milyon olurdu
H4assask dem34 devlet hastanesi demez. Genelde akşamları 1 alınır. Sabah akşam da alındığı oluyor. Genelde kanama bitene kadar kullanılır.
dem34 H4assask 8 gün kullandım hemen hemen bitti sayılır bende kanama olması sadece kahverengi lekelenme oluyordu hafif
Anneadayiii dem34 erken doğum riskim olduğu için 36. Haftama kadar kullanacağım fitil olarak günde bir kere akşamları kullanıyorum şimdilik
Anneadayiii dem34 bende lekelenme değil ama ilk gebelikte lekelenme için de kullanmıştım bir süre, bu defa baştan sona tedbir için kullanıyoruz