HifaVera Kızlar 29 yaşındayım, adet düzensizliğim var hatta şu an 1 hafta gecikmem var çocuk deniyoruz aylarca ama olmuyor, sıcak basıyor son bir kaç gündür saçlarım dökülüyor, uykum geliyor sürekli uyuyorumda erkenden.. menopozamı giriyorum bilemedim
Zseda HifaVera gecikme varsa test yaptınız mı? Hayir bana da sıcak basiyordu hamile oldugumu ogrendimde😃 yani umarım sizinde öyledir. Menopoz için sıcak basması tek başına teşhis olamaz diye dusunuyorum
SuEmbal HifaVera Ya daha çok gençsin stres yapmışsındır omdan oluyordur neden en kötüye yoruyorsun bu durumu içini ferah tut git abdest al otur namaz kıl biraz içini ferahlat Allah’ın izniyle hiçbirşeyin yoktur
HifaVera Zseda Hayır test yapmadım çünkü göğüslerde hassasiyet yok veya kasık ağrımda yok hiç başka belirtim yok bende yapmadım
Zseda HifaVera ama herkeste gogus hassasiyeti,kasik ağrısı olacak diye bir şey yok ki. Bazıları hiç belirti göstermiyor bile. Umutlandirmak için değil ama ihtimal olabilir diye söylüyorum. Kötü düşünmeyin derim
HifaVera Zseda Evet çok nadir olduğu içinde umutlandırmak istemedim kendimi 😄 Belki bir kaç gün sonra yaparım test
Zseda HifaVera Testle uğraşmayın direk kan verin madem en garanti yol olsun🤗 Aksi halde de doktora görünün tabi hormon takibi yapilir