Kevserergullll XBirmelekannesiii şuan 38 haftalik hamileyim bebeğim doğsun istiyorum çok fazla ödemim oldu bütün tuşlara basıyorum cinsel ilişki çok zorlayici kocaman karınla ama afedersiniz doğumu başlatması için nasıl olması gerekiyor ki
Esra_Omer_21 alyamm_33 bende ssvd adayıydım 42 gün oldu doğum yapalı ama normal doğum nasip olmadı ondan sordum 3. Ye diyelim artık 😀
alyamm_33 Esra_Omer_21 neden nasip olmadı Bir problem mi çıktı ben de 32 haftalığım daha belli değil ama düşünüyoruz normalde onun nasip olsun
Momybaby XBirmelekannesiii doğururken ki acı nasıl bir acı örneği yok diyorlar ama insan merak ediyor, bir de o an doğuramayacağım gibi his oluyor mu
XBirmelekannesiii Momybaby evet tabii ki de o anın acısı tarif edilmez adet agrisi gibi başlıyor bütün kemiklerin kırılmasına eşit bir ağrı olarak ilerliyor
Gul-5757 alyamm_33 eski sazeryenlisiniz evde sancı çekmeniz hem sizin hem bebeğiniz için çok tehlikeli olur rahim eski dikiş yerlerinden yırtılmaya başlarsa iç kanama başlar fark etmezseniz bebeğinizi kaybedersiniz sizin bile hayati tehlikeniz olur rahim çok damarlı bir organ yırtılması çok ciddi bir durum denemeyin bence
alyamm_33 Gul-5757 ALLH KORUSUN DOKTOR KONTROLÜNDE YAPİLCAK EĞER EN UFAK RİSK OLURSA DİREK SEZERYAN GECERİM DEDİ 3 GÖRÜMCEM DE YAPTILAR HİÇ SORUN OLMADİ HERSEY NASİİP
Gul-5757 alyamm_33 evde sancı çekmekten bahsediyorum doktor kontrolünde yapılabilir zaten inşallah olur istediğiniz gibi
birmeleginannesi_ XBirmelekannesiii yırtılma oldu mu canım yoksa başta kesi atıldı mı kaç dikiş atıldı hissettin mi o an onu 🥹
Razismom Bazı kadınlarda açılma olmuyor mecbur sezeryen olmak zorunda kalıyorlar, bunun sebebi nedir acaba.. Hareketsiz yaşam mı acaba.. Bende işimden dolayı fazla harekestsizim ancak bilgisayar başına… Ama normal doğum olsun isterim..
birmeleginannesi_ XBirmelekannesiii peki kaç dikiş atıldı şimdi nasıl hissediyor musun dikiş kısmını canım ben sonrası için çok korkuyorum kötü şeyler okudum yok dikiş sgritiyo oturamiyosun bile yok iltihap yok ilişki sırasında feci acı falan normal doğum isteyen ben şimdi normal doğumdan korkuyorum🥹
XBirmelekannesiii birmeleginannesi_ ya hayır benim gibi bir insan normal dogurduysa herkes dogrur 🤣 ilk bir kaç gün dikiş ağrısı oluyor sonra geçiyor ya ben öle özen de gostermiyordum iltihap falanda olmadj
Cerenbelis1 birmeleginannesi_ aynı şeylerden bende çok korkuyodum canım ama normal doğum kesinlikle mükemmel bişey evet zor ama sezeryan da çok zor ben doğum çatalından yürüyerek gittim odama ve normalde gidip hastanede iğne bile yaptırmam korkudan dikiş atılırken felan hiç hissetmedim ben sonradan tabiki bi kaç gün rahat oturamıyosun ama abartı bişey değil çok normal sonra geçiyo zaten herşeyi akışına bırak canım öyle geçip gidiyo ki korkma 🫶
birmeleginannesi_ XBirmelekannesiii çok korkuyorum ya ama normal dedi doktor bende normal daha sağlıklı diye onu düşünüyorum ama korku içinde 🙉
Cerenbelis1 alyamm_33 benim ilk doğumumdu ben hep hareket ettim temizlik yaptım hurma yedim 36. Haftadan sonra squat yaptım evim triplex olduğu için günde çok kez merdiven çıktım tek bacağını sırayla kaldırarak yürüdüm evin içinde hastaneye gittiğimde 6cm açıklığım varmış o zamana kadar kasılmalar gayet rahattı bana kalsa yarım saat bi saat evde dururdum hastaneye gittikten 2 saat sonra doğumum oldu iğneden bile korkan ben yaptıysam hepiniz yaparsınız arkadaşlar 😂
birmeleginannesi_ Cerenbelis1 yaaa canım benim çok sağol moral oluyo böyle seyler bana bende çok korkuyorjm normalden kesi atılmasindan ama daha sağlıklı diye onu istiyorum inşallah sanciyi çok uzun cekmeddn iltihap kapmadan bı şekilde hallederim bu süreci 🙉🥹