Beren44 Önerebileceğiniz doktor perinatolog varmi..detaylı ultrasyon zamanım yaklaşıyor devlet hastanesinde doktor yok dediler..bayram kahramani soylediler ondan baska gidebileceğim yer varmi
Altunkaya_44 Beren44 ben devlet Hastanesi’nde cektirdim Malatya eğitim ve araştırma devlet hastanesinde Esra die genç bı kızdı kadın doğumun o kolidorunda tek o bakiyo detaylıya o hastanede die biliyorum nts odasının karşısında odası 1. Kataki
Beren44 Egitim arastirma hastanesinde varmış evet giderim diyordum gecenki muayenede sordum doktor gitti dedi.. acaba perinatolog doktor gelirmi nasil öğrenebilirim
Beren44 Merii44 arastirma hastanesinde randevu alamamistim hamileliğin ilk dönemlerinde bile aramama rağmen ekim ayına kadar dolu demişlerdi.devlet hastanesinde perinataloji doktoru gitmisti.bende elazgda sehir hastanesinde perinatologa gittim
Beren44 Merii44 çok uzun sürmedi bebek uygun pozisyonda degil dedi gösteremedi sadece göremediğim için üzülmüştüm.onun dışında herseye baktı.1hafta sonra kendi özel doktorumda bakti sonuçları gostermistim