LoveAntiq tamamdanolmuss yle ki ispatim sadece beni dovdugunu Instagram’dan eski sevgilisine keyifle anlatirken mesajlari var onları ekran resmi aldım bende , işte şey diyor az önce yine dövdüm karnına kadar vurdum, bıçak çektim vs analtiyor
tamamdanolmuss LoveAntiq o zaman onları delil olarak kullanabilirsiniz. Bence ayrılıyorsanız ve karşılıklı anlaşmalıysa hiç bulandırmayın böyle psikopatların sağı solu belli olmaz allah korusun size zarar verir
Rabiul LoveAntiq elinde bir delilin olursa daha iyi olur canım aynı evde değilsindir umarım. Mesaj yoluyla veya tlf görüşmesinde kayıt alırsan bana zorla bunu yaptın diye
LoveAntiq tamamdanolmuss onun zaten birde önceden sabıkası var eski sevgilisini dövüp alikoymaktan kaçırmaktan falan kız darp raporu almış ondan hala mahkemesi var onunla. Kiz kardeşi bile uzaklaştırma aldi 2023 yılında ondan
tubaaengiiin LoveAntiq kanıt bile sunsanız bos maalesef yaşamıs biri olarak söylüyorum bu konuda adalet yok.
Arslndln LoveAntiq Valla elle tutulur sağlam bir delil yoksa hiç Bir şey olmuyor delil bile olsa serbest kalıyorlar anlayacağın eşim polis neler neler oluyorda aile içi şiddet kavga hep ispatli en fazla Uzaklaştirma ki sizin resmi nikahiniz bile yok çok üzüldüm gerçekten
1prensesannesi__ LoveAntiq suan kendisi ile telefonda gorusuyosan eger agzindan laf alip kaydedip kanut olarak kullanabiliyosun öncelikle darp raporu alman gerek sanirim sonrasinda mahkemeye basvurup dava acmalisin uzaklastirma karari almayi untma
Alone LoveAntiq ispat olmadığı için eşiniz yalan söylediğinizi söyleyecektir. Ve ceza almaz. Yine de şansınızı deneyin