Kardeşlerim korkmayın Allah gerçekten isteyip çabalayan herkese veriyor bende pkos var ilk öğrendiğim doktor bana çocuğun olamayacak çok düşük ihtimal falan demişti ozamanlar lise ortalarındayım ve çocuklara aşırı düşkün biriyim bir senedir evliyim hiç korunmadık olmuyor diye sürekli doktora gittim durdum hormonlarım değerlerim herşey çok normal sadece yumurtlamaya denk gelmediği için olmuyor falan dediler son gittiğim doktor da sende pkos var ama çok hafif düzeyde korkma dedi peki neden bir yıldır tutmuyor diyip durdum sonra folik asit kullanmaya başladım çocuk isteyen değerleri normal olan herkes nolur folik asit kullansın ben Vifolik kullandım folik asit ve diğer birsürü vitaminler vardı bikaç ilaç sordum eczanelere hepsi Vifolik daha iyi dedi başladım kullanmaya ikinci ay hamile kaldım şimdi 9 haftalık gebeym bu vitamin vücudu bebeğe hazırlıyor yumurtlamaları düzene sokuyor zaten folik asit yorumlarında da hep gebe kalmadan üç ay önce başladım falan yazıyor ki benim ikinci ay tuttu bide ben çok fazla kafama takıp istediğim için ilişkiden sonra sürekli kafamda spermin izleyeceği yolları canlandırıyordum ilte ilerliyor sonra yumurtayı döllüyor falan bu da çok etkiliyormuş bu gibi şeyler düşünüldüğü zaman beyin Rahime sinyaller falan gönderiyormuş döllenmeye hazır halde bekletiyormuş bunuda psikoloktan duymuştum