Neslihankrhmt bacım pek umutlanma derim benzerini ben yasadım 8 senedir yasadıgım kendimin sandıgım evi terk edip kiraya cıktım eşim kayınpederim 8.10 senedir o ev sizin diyip duruyordu eşim icin alınmıs yası kücük oldugundan tapusu kayınpederdeydi evlenin düğünden sonra tapusunu size yapcam dedi evlendik 1 sene 2 sene derken 8 sene oldu her seferinde eşime dedim tapuyu alalım bak coluk cocuk var isin icinde üvey anne var ya babam bizi evden mi cıkarcak vs vs vermedi tapuyu bende satalım baska ev alalım dedim madem öyle hem kücüktü hemde 2 cocukla sığmıyorduk sehir dısındaydı satalım merkezi yerden büyük daire alalım dedim onuda bir satalım bir satmayalım dalga geçti kayınpeder vermediler evi git kiraya dediler sonuc kiraya cıktım karnım burnumda 2.ye hamileyim 1 ay sonra dogumum var birde 2,5 yas oglumla bir basıma kiraya taşındım 4 aydır ne arıyor ne soruyor ne torununu görüyor kayınpeder bozuntusu eşimde bir evim bir oğlu geride kalacak kimseside yok hayatımızın kazıgını yedik inşallah sen alabilirsin tapunu ben birde 8 senedir o eve ne masraflar ettim ev dökülüyordu benim sanıpta kapısı dolabı herşeyini yeniledim haram zıkkım olsun hayrını göremesinler beni hamile halimle sokak sokak kiralık ev arattırdılar