esah 21+2 haftalık hamileyim. kızım yaklaşık 1 haftadır çok net şekilde hep kasıklarımda. orada toplanıyor, tekme atıyor. aşağıda olması korkuttu beni ilk gebeliğim bilmiyorum. bunu deneyimleyen anneler var mı acaba
cLearQueen esah ben de 23.haftadayim benim de hep asagida sanki dusucekmis gibi hep vajinada hissediyorum cok garip
iremd-1798 esah normal canım. Benim bebeğim de hiç yukarı çıkmadı hep aşağıda hareket ediyor doktorlar bile makşneyi ilk yukarı yerleştiriyor bebek orada olmayınca aşağıya indirip kontrol ediyorlar. Benim hiç mideme baskı yapmadı aşağıda olduğu için. Erken doğum olursa diye korkmuştum ama 37+1 deyiz hala gelesi yok. Aşağıda olması sorun teşkil etmez ama siz kendinizi çok zorlamayın ❤️
ebru1221_ esah benim 4. Gebelik ama riskli. Hareketleri hissetmeye başladığımdan beri hep aşağıdaydı bende korkup sordum kafası aşağıda o yüzden öyle hissediyorsun bir sorun yok demişti doktorum. Perinatolog takipliyim bu arada. 2 hafta falan oldu yukarıda hissetmeye başladım artık 29+2 olduk ☺️ zamanla çıkıyor yukarı stres yapmayın
esah Leyliya bi gebe daha yazmış kız bebekler genelde aşağıda oluyor diye. muayeneniz ne zamansa sorun mutlaka bende sorucam. inşaallah her şey yolundadır 🥺
safiyekoc Aynı durumdaydım, bebeğin kafası gerçekten de ultrasonda da biraz aşağıdaydı ama doktorum açılma ve sancılarımı hep kontrol etti, bende bir sıkıntı olmadı şimdilik 36.haftadayım endişelenmeyin, kız bebekler bir tık aşağıda hissediliyormuş 🥹
esah safiyekoc yaa maşaallah sizin süreç bitmek üzere, sağlıkla kucağınıza alın 😍 çok teşekkür cevap için 🥹
Leyliya esah yolundadır Allah’ın izniyle hareketlerinden anlıyorum aslında baş aşağı mı değil mi bide benimkiler ikiz belki ondan da aşağıda ağırlık hissediyorumdur diye düşünerek sormadım hiç 🥹
esah iremd-1798 detaylı açıklamanız içimi rahatlattı çok teşekkür ederim, insaallah sorunsuz tamamlarız bu süreci ❤️❤️
esah ebru1221_ çok teşekkür ederim, inşaallah bizimkide yukarı çıkar 😂🥹 sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun ❤️
iremd-1798 esah rica ederim ne demek böyle düşüncelerle hamileliğinizi stresli geçirmeyin 🥰❤️ sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım inşallah ❤️
ebru1221_ esah aminn. İçinizi ferah tutun ☺️ Riskli gebelik yaşayıp sıfır riskle geldik bu zamana bizim için çok zordu bu haftaları görmek 🥲 Sadece stres yapmayın kendinizi hiç birşey için sıkmayın bir bakmışsınız doğum gününüz gelmiş 🌸
miamom esah 28. Haftadan bildiriyorum benim kızım da çok asagida. Bazen öyle yerlerde hissediyorum ki tekmelerini diyorum aha şimdi çıkacak cocuk içerden 😅
mom-2024 esah 29+3 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini hissettim hissedeli hep aşağıda hatta bazen altıma yapacak gibi hissediyorum 🙈doktor bebek makat gelişli gayet normal dedi. Sizinde öyledir korkmayın 😇