Momybaby Kızlar, park yatak bakıyorum anne yani olabilen , böyle hantal olmasın ama küçükte olmasın 😊 var mı alan kullanan. Bir de anne yani olanlar yatağımın boyuna tam uymayabilir gibi geldi. Ne alacağımı şaşırdım
Caglab Momybaby Kanz aldım ben anne yanı park yatak. Çok pratik.tekerlekli ve çok hafif.dönencesi var,alt değiştirme bölmesi var.boyutları 70×110. Çok beğendik biz. İlk kızımda normal park yatağını almıştık ama o hantaldı.bu daha minik ve pratik.Kanz Sleepside plus modeli
Akkdkxjdndbn Momybaby öncelikle uzun süre kullanacağım diyorsanız Prego 8040 Miami Premium Anne Yanı Oyun Parkı 70X120 Cm olanı alın derim. Bende sipariş ettim geldi, çevremde de çok tavsiye ettikleri için aldım çok memnunum. Özellikle 70120 alırsanız daha iyi olur çünkü 10 cm bile çok önemli sebebi de çoçuğun 4 yaşına kadar yatabilme durumu var. Genelde 70110 satılıyor ve çoçuk 3 yaşına kadar zor kullanabiliyor aklınızda bulunsun. Bu model Anne yanı ve sallanabilir olduğu için de tavsiye ediyorlar.
Tugba1tugba Momybaby park beşikler hemen hemen aynı hangisini alsan sorun yaşamazsın öyle çok yüksek fiyatlı teferruatlı bisey aşmana gerek yok
Gurcunursogut Momybaby sunny baby gayet iyi alt açma yeri var dönencesi var 70×120 aldim 3 yaşındaki oğlum bile rahat rahat yatar büyük yani fiyatı da 3.500
Gurcunursogut Flanoz evet almadan olmaz sünger yatak alabilisin ben öyle aldım yataga uygun minicityden 750 TL’ye alirsan
Momybaby kardelen54 bu modele bende internetten baktım da büyük gibi baya, malzeme kalitesi vs nasıl, yaşadığım yerde olmadığı için bakamadım canlısına
Afrasevde Momybaby chicco next2me forever aldım ben. 4 yaşa kadar kullanılıyor bence fiyat performans olarak çok iyi
Leyliya Momybaby ben ilk olarak elele mağazasına girip baktım şikayetvarda haşır haşır ses çıkarttığı yönde şikayetler vardı ve gerçekten öyle ses çıkartıyordu sonrasında Kraft a karar verdik. Evet fiyat olarak biraz yüksek ama ikizlerim olacak ve birlikte yatıracağım o yüzden sağlamlık olarak bana daha iyi geldi Kraft
kardelen54 @Momybaby bana büyük gelmedi daha büyükleri vardı ideal kurulumu çok basit malzeme de iyi duruyor ben çevremde çok duyduğum için aldım yoykonun besigine muadilmis sanırım
Gizem111 Momybaby canım bugun aldım daha harika ama. E bebekten baby plus park yatak aldım bi bak istersen hem indirimli