Nerden başlasam bilmiyorum buraya pozitif hikayemi yazmak hep hayalimdi çok şükür gerçekleşti sezeryan doğum yapacaklara moral olsun 🌸
Daha önce 2 kaybım olduğu için 14. Haftada serklaj oldum çok şükür 37. Haftaya kadar geldik tam 37+0 da sezeryan oldum. Neyse o güne dönecek olursak doktor tam 37+0 da beni dikişleri almak için çağırdı tam 3 kere denedi maalesef alamadı sonra başka bi doktoru çağırdı oda sadece bi kısmı alabildi geriye kalan ipi alamadı ve bana yatış verdi yarın anestezi ile alınacağını söyledi ama gel görki benim kızım aceleci çıktı sancım başladı doktor tekrar muayeneye çağırdı tekrar denediler ve olmadı seni acil sezeryana alıyoruz dedi meğerse ip Rahimin ağzına yapışmış eğer bebek gelmeye kalkarsa rahmin yırtılır dedi oysaki ben kendimi normal doğuma hazırlamıştım doktor sezeryan deyince başımdan kaynar sular döküldü . Neyse ben bi yandan ağlıyorum bi yandan ameliyata hazırlanıyorum. Çok şükür hiç tahmin ettiğim gibi geçmedi ameliyatta zaten hiçbirşey hissetmiyorsun ben sadece çekiştirmelerini hissettim onun dışında hiçbir şey hissetmedim sonra bi ağlama sesi dünyalar benim oldu melek kızım dünyaya geldi . Ameliyat sonrası da gelip karnıma bastırdılar evet acı oluyor ama çok normal içinizden bir canlı çıkıyor ve sizi 7 kat kesiyorlar ilk kalkış hiç tahmin ettiğim kadar zor geçmedi çok şükür bazılarının abarttığı kadar asla değil diyeceklerim bu kadar başkalarının hikayesinden asla etkilenmeyin herkesin bünyesi farklı 2 düşük doğum yapmış biri olarak söylüyorum sezerysn gerçekten abartıldığı kadar değil kendinize güvenin bebeğiniz sağlıklı olsun gerisi boş bişekilde toparlanıyorsunuz