Minikkelebegim13 Kızlar kanamam oldu progestan fitil saat kaçta kullanmamız gerekiyor yatmadan önce mi kullananlar yazabilir mi
Zseda Minikkelebegim13 gece almalısınız. Vajinal olarak alıp uyuyun. Ayağa kalkmayacaginiz vakitte almak mantıklı yani fitil dışarı akmasın diye
tgbmerve Minikkelebegim13 sabah akşam di benimkisi gece yatmadan ve sabah uyanır uyanmaz koyup 15-20 dakika en az yatmami söylemişti hemşire
Minikkelebegim13 Çoğunluk akşam yatmadan kullanılacağı yönünde teşekkür ederim bilgiler için yatmadan önce kullanacağım inşallah 🙏🏻
Senaserhan Minikkelebegim13 Ben de fitil olarak kullanıyorum sersemlik yapıyor günde iki kere benim gece yatmadan alıyorum ayağa kalmaman gerekiyor sabahta alarmı kuruyorum 2 saat öncesine o zaman alıyorum üzerine uyuyorum uyumazsam gün içerisinde çok halsizlik ve uyku isteği yapıyor
Bercestee Minikkelebegim13 bu arada lavaboya git kullan dedim yanlış anlama olmasın. Yani lavabonuzu yaptıktan bir daha lavabo ihtiyacı olmasın sabaha kadar diye. sonra uzanın yapın. Yanlış anlattıysam özür dilerim 🙈🥰🤍