Mrcktl Kızlar çalışan annelere 1 yıl doğum izni verilecek diyorlar. Benimki nasip olursa Ocak’ta doğacak bize vurur mu acaba? O zamana kadar uygulanır mı?
Yprkk Mrcktl inşallah kabul edilir ya . 4 ay gerçekten çok az bebek için . Benim de aralık sonu Ocak başı gibi doğum 🌸
Yelizsnsy Mrcktl bende 8+3 deyim çalışan gebelik zormuş gerçekten. İnşallah 1 sene yaparlar rahat ederiz
poyrazege1503 Miraymira doktor tahmin yaptı 10da kiza benziyor dedi ama 13 te net söylerim dedi temmuz başında randevum var hayırlısıyla sağlıklı olsunda
poyrazege1503 Mrcktl tabiiki 4 ay izin asla yetmez 1 yaşına kadar en az anne bakmalı 6 sy ücretsiz izin var ama çalışan insan için ücretsiz izin çok sıkıntı oluyor bu zamanda
Miraymira poyrazege1503 banada kız dedi günlerimiz çok yakın sizinle temmuzun ikinci haftası gidecem inşallah tekrardan bakalım ne dicek ben erkek hissediyorum 😂
poyrazege1503 Miraymira bende erkek hissediyorum neden bilmiyorummm ultrasona göre 5 ocak dogum gösteriyor erken gelirse Aralık sonu işte sağlıkla büyüsün ler ❤️