Zhrbjts Arkadaşlar merhaba 3 aylık hamileyim suan ama ben esya almıyor isim bakmıyor kitaplar okumuyor ya da araştırmalar yapmıyorum sizler neler yapıyorsunuz bir benmi vurdum duymazım acaba 🤷🏻♀️ sizde durumlar nasıl nereden başlamalıyım neler yapmalıyım
Seymalar Zhrbjts daha düşünecek bakacak 6 ayınız daha var ve hepsi bir anlık işler aslında 🥰 kendinizi sıkıştırmadan rahatça yapacak vaktiniz var ve erken zaten 🥰 sağlıkla alın kucağınıza 💙 benim ikinci gebeliğim 11 haftalık sadece merak ettiğim cinsiyeti alışveriş isim falan filan aşırı basit geliyor nedense aslında hepsi bir anlık şeyler 🫠
Busra5354 Zhrbjts sanırıım aynıyız 24 haftalıgım şimdi şindi birşeyler bakmaya başladım. Sanırım hareketleri hissetmeye başlayınca bi heyecanla bakınıyoruz. Yani ben öyle yaptım 🙈😂
Zhrbjts Zeyneppx birde ilk suda cıkmış balık hibiyim bir seye baslasam nerde baslıyacağım onuda bilmiyorum🤣🤣
Zhrbjts Seymalar teşekkürler ay ne biliyim hoc birsey hakkında bilgim yok ama hiç birseyde yapmıyorum yani birde çalışıyirum aslında sadece pazarlarım var acaba dedim ben mi cok rahatım🤣🤣
bahocum Zhrbjts ilk 3 ay ben de öyleydim çünkü mide bulantısı ile savaşıyordum düzelince biraz odağımı kendimden bebeğime çevirebildim anca