Vanmomy Kızlar 33 hafta 3 günlük bebeğim nts de 2 kere sancım geldi sıvı takviyesi yapıldı bir sorun olur mu yaşayan var mı korktum erken doğum olmaz değil mi
umrumdadegil Vanmomy benim 29. Haftada başlamıştı 37. Haftada suyum az diye doğum yaptım canım korkma bol bol yat dinlen iş güç yapma pek bişey olmaz
sutlukahve Vanmomy 33. Haftada yaşadım ben de aynı şeyi 100lerde iki tane sancım çıkmıştı serum takıldı. İlaç kullanıyorum şuan. Bol sıvı tüket su kaybı da kasılma yapıyormuş doktorun ilaç verdiyse onları düzenli kullan ve mümkün olduğunca yat dinlen Allahın izniyle bir şey olmaz inşallah 💐
EceNaz26 Vanmomy 30. Haftada sancım çıktı serum verildi ilaç başlandı yarın 34 oluyoruz, bol bol dinlen stres yapma, doktorum stres doğmayacak çocuğu dogurtun korkma demişti 😄 zamanında sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallah 🙏🏻😊
Vanmomy umrumdadegil ben sıvı aldırmıştım daha önce ondan korktum aslında en çok sıvım yeterliydi şimdi sancı gelince korktum ama suyu az tüketiyorum gerçekten çok önemli bişey
Vanmomy sutlukahve teşekkür ederim hastaneden yazıyorum serum takılı şuan ilaç verirler sanırım konu bebek olunca korktum bende
sutlukahve Vanmomy ben de çok korkmuştum ama doktorun dediklerine uyunca bir şey olmuyor stres yapma sakın stres panik benim kasılmalarımı çoğaltmıştı sende de öyle olmasın etkiliyor çünkü 🥲