ozlemozlem66 İlk sezeryandan sonra illa 2 sene beklemek mi gerekiyor? Daha kısa sürede hamile kalanlar oldu mı? Bahsedilen riskler neydi
Ayshababy ozlemozlem66 canım ablamin 2 yil arayla 3 tane sezaryan dogum yapti hata ilk 2cide dokturlar cok kızmıştı 3 oldunda bidaha olursan olum riski var demişti
Hamileanne ozlemozlem66 sezaryen üzerinden 3 ay geçti hamile kaldım şuan 7 aylık gebeyim bir sorun yaşamadım canım şuanlık tabi (planlı bir gebelik deildi) Allah sabır versin bende benzerini yaşadım 6 aylık hamile iken erken doğum oldu 10 gün yaşadı yavrum vefat etti
ozlemozlem66 Esmeh bebeğim 7.5 aylıkken erken doğum yapmak zorunda kaldım 31 gün yaşayabildi 😓 genetik test yaptıracağız öncelikle ama merak ettim yoksa bende şuan sağlıkşa çocuğuma kavuşmuş olsaydım bu düşünce aklımın ucundan bile geçmezdi 🌸
Esmeh ozlemozlem66 ahh canım çok üzüldüm ya çok geçmiş olsun Başın sağ olsun 🌸 İnşallah en güzeli nasip olur sana 🌺
Aytnnn Kızım 1 yaş 3 aylık olunca hamile kalmiştım, şimdi 33hafta-2 günlüğüz, dikişlerimde filan problem olmadı gayet iyiydi 31 haftada müainede, ama yenədə 2 yıl beklemek daha iyi
Salihakyml ozlemozlem66 İlk sezeryan arasında 20 ay olacak benim ki doktorum herhangi bir riskten bahsetmedi .Yapacakta birşey yoktu plansız oldu çünkü
teachervera ozlemozlem66 Oğlum 9 aylık iken hamile kaldım oğlum 1 buçuk yaşında iken ikinci sezeryanı oldum sıkıntı olmadı. Kıızm bir yaşında iken yine hamile kaldım. Doktorm ikinci ameliyat da uuzn süre çocuk yapma demişti 🫡benim de ameliyatlar arası 1 buçuk sene olmuş olacak Üçü arasında