Amphitrite Kızlar 28+1deyim ve bebişim 1 hafta ileriden gidiyor. Şu anki pozisyonu makat gelişli dedi doktorum. Daha döner merak etme dedi. Sizin bebişler ne zaman döndü?
Hulo2105 Amphitrite 27. Haftada makat geliş dedi doktor haftası 2 hafta önde. Sezeryan istediğim için önemli değil ama son dk bile dönermiş
nurdangg 25-26. haftalarda benim de makat gelişli denildi ama sonraki iki kontrolde de dönmüştü, bebeğin pozisyonu yan şekildeydi her gün çeşitli hallerde dönüyorlar içimizde bence en son elleriyle ayaklarını tutmuş şekilde görmüştük hatta
-SerDam- H-ckerana benimde ikiz 29+2 de kontrolde hala Makat gelisiydi 32+5 de kontrol var merak ediyorum acaba döndüler mi diye. Suan 31+6 haftaligiz ve 1 haftadır çok hareketlilik ve midem ve kaburgalarim tarafında toplaniyolar sürekli karınaltinda da çok.agrilar hissediyorum sizin nasıl durumunuz
Rabiul Amphitrite 33. Haftada hala makat gelişti şuan 35+5 iz pazartesi 36+1 oluyoruz hayırlısı olsun bakalım ne durumda olacak
Selbi777 Amphitrite çok affedersiniz doğru okuyup yanlışlıkla 3 yazmışım. 1380 bebiş döner merak etmeyin.Genelde fazla kilolu bebişler alan darlığı nedeniyle dönemiyor o yüzden ağırlığını sormuştum size.