Mihriban_arsln21 Kızlar 5. Aya girdik ama ben sürekli acıkıyorum sürekli mutfağa koşmaktan yoruldum desem yeridir 😅🫢 tok tutan besinler var mı acil yardım 🥹🫢
Feyzamali33 Mihriban_arsln21 merhaba konudan bağımsız ama kaç haftalıksınız ben bugün 19 haftalık oldum ilk gebeliğim ama düzenli hereket etmiyor bekliyorum bi kıpırtı olucak mı diye ama yok sizin bebeğinizin hareketleri nasıl gün içinde her gün ediyor mu
Abbasova_gunay Mihriban_arsln21 bende 23+3 ne zaman sorsan acim surekli agzimin calishmasini istiyorum 😂😂
nununundunyasi Feyzamali33 pazartesi 21.haftaya giricem hâlâ daha bir kıpırtı bile yok ilk gebeliklerde normal kabul ediliyormuş
Mervecimbidur Feyzamali33 benim 18 haftadan beri var hareketleri maşallah bu hafta 19 oldu kıpır kıpır maşallah🧿❤️
Mihriban_arsln21 Feyzamali33 Biz 21+6 haftalık olduk bebiş bazen durmuyor bazen hiç hareket etmiyor 🤦🏻♀️😅 ama korkmaya gerek yok bazı gebeliklerde bebişler hareket etmeyi sevmez 🥴😅
nununundunyasi Feyzamali33 aynı şekilde ben de öyle endişeleniyordum ama her gebeliğin aynı olmayacağı gibi her bebeğin de aynı olmayacağı gerçeği var öyle içimi rahatlatiyorum 🥰