Damladamla11 Arkadaşlar çok az idrarım vardı. Dayanamadım test yaptım. Gecikme 3. Gün. Sizce gebelik var mı? Çok çok silik gördüm. Bir de sabah mı yapmamız lazım?
Beybyi Damladamla11 sabah ve gün arası fark ediyor gerçekten gün arası yaptığım test negatif sabah yaptıklarım da silikti
Damladamla11 huvuuuuff bu ay hiç dikkat edemedim ovulasyon günlerine, ben de acaba mı oldum. Kuruma çizgisi ile karşılaşmıştım ama bu 3. Dakikada çekilmiş bir foto. Geç döllenmeyi de yeni öğrenince sizlere de sormak istedim. Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için, hepinize
Damladamla11 Beybyi yaa, kaset testin markasına emin olamadım predictor da aldım. O zaman sabah tekrar yapayım. Normale göre çok erken regl olduğum için önemsememiştim gecikmeyi ama bi heyecanlandım aniden :D
huvuuuuff Damladamla11 rica ederim kuruma çizgisi kaç dkda çıkmıştı 2 gündür ben de öyle saçma bir şeyle uğraşıyorum
Damladamla11 huvuuuuff tam hatırlamıyorum ama kenara bırakınca görmüştüm. Sanırım bi 20 dk sonraydı. Önceki ayda da 3 dk yazıyordu testte, görmeyip bırakmıştım. Saatler sonra görmüştüm. Yıkayınca geçiyor kuruma da diyorlar. Henüz denemedim.
Damladamla11 Kızlar ben kan verdim, peşinden regl oldum :D boşa gitti 550 lira :D bana artık sonraki aylara, sizler inşallah hemen güzel haberleri alırsınız sağlıkla
Oksuruksurubu Damladamla11 sağlık ocakları ücretsiz veriyor oralarda kan testi verebilirsiniz birdahakine