Btl_3347 Yagmuraktas23 ayrıca hiç yaşamassiniz inşallah hamileliğiniz güzel geçer umarım. ben ilk hamileliğimde hiç bulantı kusma yaşamadım çok iyiydim ama bu hamileliğim çok yordu beni mide bulantılari kusmalar halsizlik baş dönmesi derken 2 ay boyunca resmen ölü gibiydim .. bu 12. Haftam toparlandım biraz kusmalarim durdu mide bulantımda azaldı
Sedagrbz Melike777 5+1 de kese için gittim alttan baktı akşam kanamam oldu ve kesem rahimde biraz aşagıya inmişti sabah daha yukarıdaydı çok şükür bir şey olmadı 🙏🏼 şimdi yatıyorum sadece özel ihtiyaçlarım için kalkıyorum. 🤔ben kanamamı ona bağlıyorum 🤷🏽♀️🤭
Melike777 Sedagrbz geçmiş olsun ❤️🩹 bende o yüzden baktırmadım işte 😊 çok dua ettim karından görünsün diye ki göründü 4 haftalıkken 💖 şimdi kalp için bekliyorum
Aydangrbz Sedagrbz rahmin aşağı indiğini nasıl anladınız ? 5+5 te alttan bakıldı benmde lekelenmem oldu akşamına. Doktorum eski kan olduğunu söyledi önlem amaçlı fitil kullandırıyor dinleniyorum bende
Sedagrbz Melike777 Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimizin 🌸🥰 6+4 şuan da çarşamba günü kalp atışını duymaya gideceğiz 🥰 zaman geçmiyor gibi inşallah herşey yolunda gider 🙏🏼🧿
MSG_ Merhabalar bende 5+2yim🥰 4+6 da doktor vajinal muayenede kesemin 3 milim çok küçük olduğunu söyledi. Sizce bi problem olur mu? Kendi doktorum 1 temmuzda geliyor onu bekliyorum ama hep içimde bi korku var. Benimde ilk gebeliğim🥹
MSG_ Melike777 birbirimiz için dua edelim🫶🏻 rabbim hepimizin bebeklerini sağlıklı sıhhatli afiyetle kucağına almayı nasip etsin inşallah amin🥰
Sedagrbz Aydangrbz kese aşagıya inmiş banaca fitil ve düşük önleyici iğne yapıldı ondan sonra dinlendim şuan da yok şükür ama hala yatmaya devam ediyorum çarşamba kontrolüm var inşallah bir sorun çıkmaz 🙏🏼
Minikkelebegim13 Sedagrbz 5+1de ultrasonda kese göremedi vajinal bakınca görebildi 1 hafta sonrasında da kanamam oldu banada progestan iğne yaptılar ve fitil verdi kalp atışı varmış ama yavaş dedi🥺
Sedagrbz Minikkelebegim13 açık pembe ya da kahve rengi ise sorun yokmuş gebelerin çoğun da ilk haftalar da oluyormuş bir daha kontrolle gittiniz mi
neslsah-1 MiracAlpinveUmutunAnnesi bir zamanlar sizinle aynı kervandaydım 6. Haftaya doğru başlamıştı benm dw ne yemek yapabiliyodum ne deterjan kokusuna ne dışarda soluduğumız havaya dayanabiliyodum açık hava bile bana koktu o dönem. Aklınıza ne gelirse tiksindim hatta inanırmısınız yeni bi gömlek almıştım ondan bile tiksindim sosyal medyada gördüğüm ymek videoları sanki bixim evde cwkiliyo gibiydi evimden bile soğumuştum ağır geçti biraz ama 14. Haftada bitti benm çok şükür darısı başınıza 🤍🌸😊
MiracAlpinveUmutunAnnesi neslsah-1 Yaa çok teşekkür ederim ❤️ Bende öyleyim şuan yatıyorum doktor ilaç verdi bulantı için ama çok uyku yaptı birde oğlum var 6 yaşında çok zorlanıyorum her açıdan. duygusallikta beni mahvetti hiç birseye tahammülüm yok
neslsah-1 MiracAlpinveUmutunAnnesi duygusallık bndede var hala geçmedi :D az önce düğün konvoyu geçti evimin önünden ona bile ağladım duygulanıp onlar korna çaldıkça bn ağladm resmen ağlamaya sebep arıyorum 🤣 sizin doğuma kdar sürmez inşallah :D
Minikkelebegim13 Sedagrbz normal regl ve pıhtı şeklindeydi. Yarın gideceğim tekrar başka bir doktora bu sefer diğer doktor çok ilgili gelmedi inşallah güzel sonuçlar alırız
Minikkelebegim13 Sedagrbz olduğu gün hemen hastaneye gittik iğne yaptılar birde fitil kullanıyorum şuan yok çok şükür🤲🏻 peçeye kahverengi lekelenmeler oluyo sadece, yarın doktora gitcem inşallah güzel sonuçlar alırız 🤲🏻