Nirgul Merhaba kızlar,hiç aranızda boyle sorunla karşılaşan oldumu,bu gün doktora gittim fakat bebegin kalp atışı yavaş atıyor dakikada 87 vuryur.dokturum 1 hafta sonra yine gel bakalım dedi :(
poyrazege1503 Nirgul canim daha yeni oluşmaya başlamıştır 6 +0 da duydum o kadar yavaşlık 80 bile değildi doktor yeni atmaya başladığını söyledi haftaya gittiğinde çok hizlanmis olacak merak etme tam haftasında duymussun sağlıklı bebektir zaten içini ferah tut
Alemdarr Nirgul bende 6 haftalığım kalp atışı 77 dediler hafif kahverengi lekelenmem var bana sağlıksız gebelik dediler 1 hafta sonra kontrole çağırdılar ama çok umutsuzlar moralim çok bozuldu. Siz herhangi bir sonuç aldinizmi
Tugcev Nirgul 7. Haftada bizim normaldi ama doktor dinletmeden önce duyamayabiliriz diye baştan uyarmıştı. Normal bir şey yani erken olduğu için
Ruzgar87 Nirgul Naptınız bir gelişme var mı? Ben de bugün doktora gittim 6+1 dedi 3 kez kalp atışını dinledi biraz zayıf 2 hafta sonra tekrar gel dedi.
Alemdarr poyrazege1503 inşallah dediğiniz gibi olur ağlamaktan bir hal oldum bana kürtaj önerdiler eğer duzelmezse nabzi diye😔 adet tarihine göre 8 haftalik olması gerekirken 6 haftalikmiş gelişimi geriymis sağlıklı bir gebelik değilmiş
Alemdarr Tugcev benimki 6 haftalik nabzi 77 büyük ihtimal düşecek nabzi çok yavaş dedi. Kahverengi lekelenmem var sadece. Adete göre 8 haftalik olması gerekirken 6 haftalik sağlıksız bir gebelik dedi sizce düzelirim kalp atisi
KLORAKHANIM Nirgul bol bol bitter çikolata ye 7 haftalık neredeyse yoktu bile çok zor duymuştuk 8 haftalıkken güzel atıyordu
Mervealya1992 Nirgul normel o hafatda az oluyor zamanla cogalıyor bazen derınlerden ugultu gibi bıle oluyor
zeseoglu Dün doktora gittim 6. Haftadayım İlk başta normal ultrason ile göremedi Vajinal ultrasonla baktığında gördü kalp atışı yavaş ama hızlanabilir haftaya tekrar gel dedi. cumartesi günüde kanamam olmuştu ilaç kullanıyorum şu anda. Gebeliğin sağlıklıda ilerleyebilir sonlanada bilir dedi. İnşallah sağlıklı ilerler.