Hamileliğimin başından beri hem Karataş hastanesi Osman Çelik ’e hem şehir hastanesine gittim.ilk söyleceklerim osman hoca ile ilgili gece gündüz demeden her zaman ulaşabildiğim gerektiğinde biten ilaçlarımı whatsaptan reçete eden,her muayene gittiğimde detaylı ultrason gibi bakan,her ay gerekli testler için devlet hastanesinde şu testleri yaptırabilirsin diyen harika anlayışlı bir hoca kesinlikle tavsiye ediyorum doktor arayışında olan arkadaşlara.20 haziran gecesi aniden suyum gelmesi nedeniyle 36+4 de dunyaya gözlerini açtı minik paşam hem doğum anımdan itibaren hem sonrasında aşırı memnun kaldım ebesinden doktoruna hemşiresinden temizlik personeline kadar Allah razı olsun.sizin aracılığınızla hem Osman hocaya hem Neriman ebeye tekrar teşekkür ederim Allah bin kere razı olsun ne heyecan stres yapmama izin verdiler ne panik olmama müsade ettiler herşey harikaydı benim bile aklıma gelmeyen anı ölümsüzleştirme gecenin saat 3nde ebenim yaptığı jestle aşırı mutlu oldum elimde harika hatıra olmasina vesile oldu ilk anımızı kendi telefonundan resim çekerek ölümsüzleştirdi ❤️