Aysegulll_37_annelikk Kızlar hamileliğiniz de karninizda kıllanma oldumu benim baya kıllandi ya bunun sebebi nedir bunu sadece yaşayan benmiyim agdayla almayı düşündüm ama belki bebeğe zararı olur diye alamadim
aysenuraydin2 Aysegulll_37_annelikk benim de tüm gebeliklerimde karnımda kıllanma oldu bunda da oluyor ve ağdayla alıyorum 🙂
2bebekannesi3542 Aysegulll_37_annelikk son aylarda oluyor bende.. ama almıyorum kendi dökülüyor zaten. Rahatsız etmiyorsa almayın hic
amayinedeiyiilerledim Aysegulll_37_annelikk kız benim dökülmüş ya şimdi farkettim sen yazınca baktım 😂 15 gün önce doğum yaptım. Kıllanma vardı ama hiç ellemedim, sende dokunma bence 🙂
Berivan_sr Aysegulll_37_annelikk 26 haftaligiz toplamda 3 kere aldım 2 kere ağda bir kere de makineyle beni rahatsız ediyodu
Aysegulll_37_annelikk aysenuraydin2 ben bebeğe sıkıntı olur belki diye cesaret edemedim bazıları da doğumdan sonra dökülüyor fln diyo
aysenuraydin2 Aysegulll_37_annelikk ben diğer iki gebeliğimde de aldım ağdayla şükür bir sıkıntı olmadı lazere gidemediğim için özel bölgemi de ağdayla alıyorum normalde herkes alınmaz diyor ama şimdiye kadar bir şey olmadı şükür 🙂
Aysegulll_37_annelikk aysenuraydin2 bende normalde genital bölgeyi agdayla alıyordum hamile kalınca bıraktım yine sıkıntı olur diye ve vücudum aşırı hassaslasti normalinden daha fazla acıyo
Rumeysacelikk46 Benim doktorum almana gerek yok doğumdan sonra dökülür hormonlardan kaynaklı oluyor dedi , kuzenim 3 doğum yaptı ondan da gördüğüm için doğum sonrası döküldü almıyorum alıp kalınlaştırmakta istemiyorum
Rumeysacelikk46 Aysegulll_37_annelikk dökülüyor gördüğüm herkeste döküldü kalan olmadı yani 😊 rahatsız etmiyorsa almaya bilirsin
mervemurat16 Aysegulll_37_annelikk hormonel durum benimde heryeri kıllandı göneğimin doğumdan 4 ay geçti şıan tek bir tüy bile yok hepsi döküldü
Berivan_sr Aysegulll_37_annelikk benimde acıyo ama rahatsız ettiği için alıyorum temiz olması mutlu ediyo 😅
Aysegulll_37_annelikk lili19 en başta zor olmuştu ama sonra ala ala alıştım illaki acıyor ama çok güzel oluyor bebek cildi gibi ama şuan hamilelikten alamıyorum o ayrı jiletle almaya başladım doğumdan sonra tekrar agdaya donebilirmiyim bilmiyorum kökleri kalinlastikca daha fazla acıyo 😱😱
sarikiz1 Ben makineyle aldım gitti sonra yine çıkarsa lazere gideceğim hiç hoşlanmıyorum gördükçe moralim bozuluyor
1prensesannesi__ Aysegulll_37_annelikk bende de oldu agda yapinca sivilce oldu karnimda sonra ellemedim ama doguma yakin tekrar agda yapmayi düşünüyorum hastanede temiz olsun en azindan diye