Seyma2424 Merhaba bayanlar hamileyken ciğer yemek bebek de doğum lekesi oluşturur derler yaşayan yada böyle şeylerle inanan anneler tecrübelerini yada duyduklarınızı yazın bakalım gerçek mi
gknlpln Aytlkya Seyma2424 bende eşime canımın istediği bişeyi yememe izin vermediğinde oğlumun alnında iz mi çıksın diye duygu sömürüsü yapıyorum inş çıkmaz 😂 en son kokoreç tekeri mi çıksın demiştim 😬
Seyma2424 Aytlkya çileği çok duymadım da türbeleri ziyaret edince kaşıyınca da oluyor diyenler var çevremde
Elifiko Annem ciğer yiyip göbek altının kaşındıgını ve kaşıdıgı için ciğer lekesi oldugunu savunuyo bendeki lekenın mesela🤣
Cosimaniehaus yuksell07 eltim bana gül vermişti hamileliğimin başlarında, kokladım diye hatırlıyorum. İz olursa hesabını sorayım😅
Belginylmz Seyma2424 sadece çiğ ciğeri elleyip biyerime dokunursanbkeke olir diyorlar yerken bişi olmuyorda
ASE6154 Seyma2424 hamileyken ciğer yememek gerekiyor iz kalır diye değil düşüğe sebep olabiliyor yalnızca doktor izniyle evde iyi pişirerek çok az bir porsiyon yenebiliyor. İz konusu en önemsiz zararı ama ciğere dokunup kendine dokunursan iz kalır diyenler var
Seyma2424 ASE6154 😮 duymadım hiç bak düşük tehlikesi olduğunu bilgilendirmeniz için teşekkür ederim 🤗sorayım bi doktora o zaman
ASE6154 Seyma2424 rica ederim canım doktor genelde az yemeye izin veriyor bende kansızlık var diye kendi söylemişti iyi pişirip az birşey yiyebilirsin diye 😊
Nurincbyrz Seyma2424 bende ciğer yedim leke olur falan dedikleri için elimi sürmedim annem kendisi yedirdi🥰 doğunca görücem artık leke var mı yok mu? 😂 6 haftamız kaldı o zaman belli olur 😂😂
mervemurat16 Seyma2424 leke kalıyor diyorlar bir tanıdığımızın oğlunda var ama ben ciğer yemedim hamilelikte kızımın el bileğinde kırmızı leke var doğumdan beri geçmiyor.