Birufakanne Salihaa-28 benim eşim ve kızım ERAY ismini çok beğeniyor benim pek içine oturmadi ama bilemiyorum 🤭
Seherzeynepnisa 32 haftalık olduk çok şükür ismine karar verebildim eşimle oğlumun ismi Muhammed Furkan olacak sizede fikir olabilir 💙
Seydaozk Kızlar sizce Emir kaan mı yoksa sadece Kaan mı kulağa hoş geliyor ? Soy ismimiz uzun oldugu için iki isim koyma taraftarı değilim ama kararsız kaldım 🤷🏻♀️
limare Salihaa-28 Arel Ege olabilir kızımız olacağını öğrenmeden önce erkek olursa Arel Ege olsun istiyoduk anlamı temiz dürüst insan demek
gokkusagiii Ebruasya34 bende 35 haftaligim bi sure ali kerem di ismi. Simdi döndük mehmet Fatih e eşim sağolsun 😂😑
Ebruasya34 gokkusagiii gokkusagiii Sağlıkla alın kucağıniza bizde ilkte eşim Muhammed Ali koyalım dedi bende taşıyamaz çok ağır dedim birde kızımın adı Asya bir dizi den dolayı koymuştuk sevdiği çocuğun adı da kerem di oyuzden bende Ali’yi sen keremi de ben koyayım dedik oyuzden Ali Kerem koyucaz inşallah 🥰
Nrgl21 Sevbebek benimde ilk çocuğu m adı Muhammed emin ikinciye ömer aras yada ömer Asaf arasındayım aras daha güzel geliyor Asaf daha uyuyor ama kararsız ı’m bende
48lipastelboya Galiba aybars olucak diğer not ettiklerim de şunlar Barlas Bertuğ Tuğberk Erdenay Çağan