Dlar Son haftalarda akıntısı çoğalan var mı kızlar benim biraz çoğaldı günlük pet takiyorum ıslanıyor hep anlayamadım şu olsa anlarım çünkü kızımda da yaşadım şu gelişi sizde oluyor mu kizlar
Altin Dlar 5 gün evvel nişanım geldi ondan sonra akıntı fazlalaştı su miktarı fazla ama beyaz kıvamlı akıntı ile beraber geliyor
Gulyldrm_44 Dlar bende de bu gün tuvalete çıkmada zorluk, kanlı akıntı var, bayramın başından beri de sümüksü akıntı vardı. Çok sancım var sizin de öyle mi ? 39+6
Dlar Altin benim nişanım gelmedi ama sancılar var ara sıra kasılma var 2 gündür de çoğalınca akıntı merak ettim canm 🤷♀️ gitti mi doktora bakıldı mı
Dlar Gulyldrm_44 yok canm öyle değil renksiz sıvı ama hiç bu kadar çok gelmezdi oluyordu ama bu kadar degildi
Altin @“Mer3459”# Mer3459 suyun azar azar geldiğini söylerler bilmeyenler gerçekten öyle mi acaba? Benim bildiğim su kesesi açıldıktan sonra birden boşalması lazım Dr sordunuz mu hiç
Dlar Mer3459 çoğalması normal mi yani ilginç geldi bide bugün nedense kaşıklarıma ağrılarda giriyor kıllandım açıkçası tabi geliyorsa artık gelsin bende isterim ama hiç yaşamadım ne yapcam bilemiyorum kızımda direk suyum geldi ağrı sızı hiç bisey yoktu
Dlar Altin evet canm ilk azar gelir ama sonra binada açılır ilk hamileliğimde yaşadım su gelse anlarım çünkü nasıl geldiğini hatırlıyorum umarım su değildir 🤷♀️
Dlar Altin ay inşallah 🙏 gelsinler sağlıkla yeterki ama nasıl anlicam bilemiyorum suyu biliyorum sancı kestiremiyorum ağırlarım var ama sancı mı kasılma mı ayırt etmek zor
012908- Dlar 33+4 günlük gebeyim benimde dün geceden beri akıntım var pazartesi randevum var bakalım hayırlısi
Dlar Altin ya canm karnımın altına ağrı giriyor asagisinada sancı giriyor belime de giriyor ağrı ama gidiyor o zaman başladı desene geçmezse şiddetlendirse doğum sancısı dicem ozaman