Beyyz Kısacık kız isimleri önerisi istiyorum kizceler. Şuan aklımda ela var . Sizin önerileriniz neler ?
dhbetul Beyyz Ece, Eva, Ahu, Eda, Nil, Ada, İdil, Feza, Cana, Sıla, Asu, İlke, Ülkü, Naz, Sena, Sare, Sara, Seda buyrun aklıma gelen kısacık isimler 😂❤️❤️
safiyekoc dhbetul yalnız Cana çok güzelmiş, aşırı hoşlandım, kızımın ismine karar vermiş olmasaydım düşünebilirdim
happyprincess_06 Beyyz kısa zamanda kısmetse öğreneceğiz. Kız olursa “Enfal” yada "İnci"ye karar verdik cok zarif kibar 😊
dhbetul safiyekoc ne koyacaksınız acaba :) böyle isim önerdiğime bakmayın ben hala bulamadım kendi kızıma 36. Hafta 😂😂
safiyekoc dhbetul Zeren koyacağım inşallah, cinsiyetini öğrendiğimizde karar vermiştik üzerine daha tek farklı bir şey daha düşünmedim, bence Rabbim ısındırıyor nasib edeceği isme😅 Hatice Zeren olacak miniğimin ismi🐣 Bu arada ben de 36. Haftamdayım, o aralar listemde Rana, İclal, Meyra ve Zeren vardı
Rabia97 Beyyz dün Laden ismine denk geldim çok hoşuma gitti eşimde Yankı yada Berfu istiyordu daha öncesinde de Asral ismini çok beğeniyordum