Seher05_ Dilanee benim arkadaşımın görüntüsü de böyleydi ve erkek onunkide hayırlısı olsun inşallah 🩶
Musel Dilanee aslında belli olması lazım 13 haftada belli eder kendini tahminde bulunmadımı doktorunuz
Dilanee Musel Maalesef özele gittim hatta ama 14 hafta önce söyleyemem dedi yoksa gördü kesin belliydi tavırlarından
Musel Dilanee ay sinir oluyorum böyle doktorlarada tahminimce bu ama kesin konuşmak istemiyorum de yani ne öyle söylemem etmem felan
Dilanee Musel işte bizde haliyle sabırsızız ilk çocuk eşimin tarafından ilk torun kayınvalidem şimdiden birşeyler alınca iki renk alıyor o kadar heyecanla bekliyor herkes
Musel Dilanee evet insan sabırsızlanıyor hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız😊
Dilanee Seher05_ Galiba erkek çünkü şimdiye kadar kimse kız demedi ikili test sonucu bekliyoruz sağlıkla gelsin miniğimde 😍😍
Ezgikcc Fotoğraf nasıl Dilanee hayırlı olsun öncelikle ☺️ fotoğraf nasıl yüklüyorsunuz acaba bende merak ediyorum atmak istiyorum da
Dilanee Ezgikcc forum sayfasında ki sol üst çizgiye resim yükle seçeneğine basın ordan yükledikten somra linki tıklayıp burda soru bölümünde kopyalayabilirsiniz