Bubu_ Şuan 5 haftalık bi gebeliğim var ama daha bilmiyorken ciğer yemiştim yine yemek istiyorum ama sorun yaratır mı bebek için bilemiyorum
lidyamom Bubu_ Gebelikte ciğer yemek önerilmiyor A vitamini bebek için iyi olmadığı için diye biliyorum internette doktorların yazısı var okuyabilirsiniz ordan da
surprizbebe Bubu_ ben de yedim2-3 defa. İşyerine gelen yemekte vardı çok da severim. Bir avuç kadar zaten çok değil diye yedim aklımda kalacağına 😌😌
Kimekonusuyorum Bubu_ Ben yedikten sonra bakmak aklıma geldi fazla yememiştim ama 100 gramı geçmeyecek şekilde yenmeliymiş.
Babymom07 Bubu_ bilmiyorken yemişsen sorun olmaz ama yemesen daha iyi artık riske atma çok canın çekiyorsa tadına bakabilirsin tabi ki
Minigiim-vebenn52 İlk üç ay yemeyin en azından sonra tadımlık alabilirsiniz çok canınız çekiyorsa ama önerilmiyor
Bubu_ Minigiim-vebenn52 teşekkür ederim normalde çok sevip yemem ama anlamadım aşermek için de erken canım istedi birden ☺️
Minnosannemm Bubu_ yemenizi asla tavsiye etmem zararlı şuan :) biraz sabır bende sevmediğim ne varsa canım onu çekiyor çok iyi anlıyorum
NurZenkin Bubu_ A vitamini açısından zengin bir besin olduğu için çok az yenmesi gerektiğini söyledi doktorum.Asiri severim bayram gelmeden sormuştum .