Ebrusisli önemli konuları önemsemek farklı bence pireyi deve yapmak farklı . Şöyle anlatayım kızımın kafa çapı 1 hafta geriden geliyordu ilk hamileliğimde ve bana ultrasonda bakıp direk mikrosefali olabileceğini perinatolojiye gitmemi soyledi 31.haftamda 1 hafta sonrasına Okan üniversitesi prof Dr Eray Çalışkana randevu aldım ama o 1 hafta bize zehir oldu her gün araştırıp en kötüsünü düşündük bizi rahatlatacak bir şey söylemedi kendisi.Perinatolojide ölçüm yapıldığında normal sınırlar içerisinde olduğunu bebeğimin zaten minyon bı bebek olacagini kilo ve boy olarak da söyledi Eray hoca artı olarak benim kafam da küçük bu genetik de olabilir dedi boşuna korkutmuşlar sizi 1 hafta dert edilecek bir durum değil bu kadar dedi .Kızım şuan 3 yaşında gerçekten minyon bı kız kendisini seviyorum dediğim gibi ama çevremde gidenler de dahil pimpirikli olduğunu savunur .Bu denli bizim gibi takacak insanların gitmesini istemem onun dışında mesleğine icraatine lafım yok .Doğumda mesela bana muzlu süt yaptırmıştı diğer doktorlar bisey yedirmezken o hep yemek ye enerjin olsun dedi