Seyma2424 Kızlar sarı akıntım oluyor daha önce fitilde kullandım ama sapsarı yine oluyo bebeğe zararı varımdır yada bi tehlikesi
Guzelanne56 Seyma2424 sarı akıntım vardı ilaç kullandım ilaç bıttı ertesi gün aynı olmaya devam etti doktor senın normalin bu diyor artık
Seyma2424 Eylul_eylul daha önce tahlil istemeden bi fitil başladı enfeksiyon için o bitti yine aynı kontrolüm çarşamba günü
Guzelanne56 Seyma2424 2-3 senedır boyle aralıklı olarak ılac kullandım ama sonuc aynı olunca doktor da normal dedi artık, ondan öncesini hatırlamıyorum bazen beyaz oluyor bazen sarı devam o sekılde
Maraffguler Koku kasinti yok ise sari ve beyaz akinti gebelik boyunca normal canım benimde öyle eğer koku kasinti eşlik ederse enfeksiyon belirtisi onlar yoksa eğer normal dedi bana dr
Gzm1154 Maraffguler aynen öyle bende de koku yok kaşıntı yok idrar tahlillerim temiz o sebeple sarı veya şeffaf olmasının bir farkı yok
Maraffguler Gzm1154 yok canm bende de hep öyle yoğun aşırı ve rengi sarımsı acik sari gibi bende de kasinti koku yok yinede her dr gittiğimde idrar tahlili veriyorum içim rahat etsin diye ama gebelikte sari renk normalmiş dert etme
eminece93 Seyma2424 enfeksiyon belirtisi sari ve yesil akinti. Enfeksiyon varsa bu bebege zararli maalesef