Rengarenk_Dusler Kızlar hamileyken saç kestirilmez mi bebeğin ömrü kısalır olayı tamamen batıl inanç mı sizce? Annelerimiz malum bu şekilde söylüyor ikna edemedim saçımı kestirmeye😂😂😂😂 fikirleriniz nelerdir
Sedagrbz Rengarenk_Dusler merhaba onu bende duymuştum eğer sizi zorluyorsa taramakta yıkamakta sizi yoruyorsa kestirebiliyorsunuz 🤭 bende 3. Ayımı bekliyorum kestirmek için ☺️
myavocado Rengarenk_Dusler sdjdjdjd kesinlikle batıl inanç ama benim annem de bana kestirtmiyor, son filan verdirdi kırılmasın diye kesmiyorum😂 ama tabi ki hiçbir dayanağı yok bu tarz şeylerin
Hulo2105 Rengarenk_Dusler yıl 2024 hala hurafeler devam ediyor deliricem. Ben 12. Haftada belimde olan saçımı çeneme kadar kestirdim dünya varmış. Delinin biri zamanında demiş hala bu laflar dolanıyor
biranne__ Rengarenk_Dusler saç senin saçın annenin saçı değil git kestir bişi olmaz hurafelere inanmayın
Fatos_kaya1 İlk kes duydum bunu ben yeni hamile oldugumu öğrenince cok dökülüyor du kesmiştim bence bi ilgisi yok ya 😁
Strawberry48 İlk üç ay dolduğunda gittim kestirdim hatta doğumdan önce yine kısaltmayı düşünüyorum zira çok sıcak yani o söylemler can sıkan olumsuz aktarımlar şimdiden yeni saçlarınızı güle güle kullanın
anne5 Ben bu yüzden kesmedim saçımı biliyorum batıl inanç inanmıyorum da kesinlikle ama toplum olarak yerleşmiş yapıyoruz 🤣 bir kaç gün kaldı doguma sonra ilk iş saç kesmek olacak 🤣🤣
Brc7 Kendi saçımızı keserek bir canlının ömrünü nasıl kısaltabiliriz?? Zaten ona bir ömür biçildi çoktan sizce mantıklı geliyor mu?
sb17 Rengarenk_Dusler öğrendiğimden beri 2 kere kestirdim, doğuma yakın bir daha kestiricem uzarsa) Allahın verdiği ömür saçla mı kısalacakmış, batıl inanç işte)
Rengarenk_Dusler sb17 aynen öyle çevremde kime desem kestirme ömrü kısalır cümlelerini duymaktan yıldım bana da saçma geliyor Allah uzun ömür versin saçla olacak iş değil :)
Huda-27 Rengarenk_Dusler ben kestirdim sonuç olarak kan aldırmıyoruz yada vücuda kimyasal vermiyoruz alt tarafı saç kestiriyoruz benimde saçım çok uzundu kullandığım vitaminlerde ekstra uzatıyordu doğumda çok yorar diye kestirdim bende
Altunkaya_44 Rengarenk_Dusler bende kestirdim saçlarım çok uzundu ilerde zorluk olur die hemde dedim hızlı uzuyoken kendini toplasin
Minnaksever Rengarenk_Dusler ben de ilk hamileligimde kestirmemistim belime kadar uzadı 1 aylık olmadan kestirdim ama bu sefer uzunken hamile kaldım mecbur kestircem.ama çok saçma tabi ki ömrü Allah verir