MonicaGeller Zmom olmasn akıntı ya. Ben tedign oluyorum. Ahah delecek gibi oluyor karnımı bazen. İzlemesi çok güzel ama ya ☺️Aminn inşallah 🙏
M-Urass_Mom MonicaGeller 26. haftadayım aynı durumdayız 😅 Özellikle göbek deliğimin yan taraflarında o yırtılma hissi oluyor içeriden. Ben de 26’sında kontrole gideceğim
MonicaGeller M-Urass_Mom önümüzdeki hafta içi gideceğim ben de. Çok merak ediyorum kilosunu fln. Karnım kocaman oldu. İlk oğlumda doğuma yakın karnım bu kadardı
Elifyor Bende 25 haftalık oldum artık 🥰 akıntım oluyor gece uyuyamıyorum bir türlü 😑 ve benim kasılmalarım oluyor sizde var mı bu durum. Bebek sürekli sağ tarafımda toplanıp duruyor ve canım acıyor sağ tarafım dağ gibi oluyor. Yaşayan var mı acaba
MonicaGeller Elifyor bir tarafta toplandığında bende de oluyor ama kasılma öyle mi olur bilmiyorum. Bu haftalar için erken bence. Ama sürekli yer değiştiriyor zaten. Az çok hissediyorum ayaklarınndan nerde olduğunu
MonicaGeller Dkblz benim ara ara ağrım oluyor. Mesela geçenlerde oldu 3 4 gün sürdü. Ama büyüdüğnde oluyor sanki. Uzandığımda fln rahatlıyordum. Yada alttan karnımı taşır gibi tutunca ohh diyorudm ağırlaşıyoruz artık ☺️
Elifyor MonicaGeller bilmiyorum ki benim ilk hamileliğimde son haftalarda oluyordu böyle bunda şimdiden başladı. Magnezyum eksikliğinden olabilir bilemiyorum kanama vs olmadığı sürece sıkıntı yoktur diye düşünüyorum
MonicaGeller Elifyor kontrolünüzde sorarsınz yine doktora. Ben de hareket ettiğinden beri içim daha rahat ☺️