Feyzamali33 Kızlar 19 haftalık oldum henüz düzenli bir hareket olayımız yok ne yazik ki onun haricinde bir sıkıntımız yok siz nasılsınız hareketleri gün içinde çok hissediyor musunuz
Gg123 Feyzamali33 bizde 19+4 ben 2 haftadır hissediyorum benim ikinci gebelik ondan olabilir genellikle uzandığım da hissediyorum sizlerin cinsiyet nedir bu arada
Hanzde Feyzamali33 bende düşünüp duruyordum inan bunu düzenli yok hareket geceleri oluyor bazen oda acaba normalmi
Pinartmd Feyzamali33 18.haftada geceleri sirt ustu uzandigimda hissetmeye basladim 19+6yim icerde bi kus kanat cirpiyo gibi bir his var simdilik
Sumisali_ Feyzamali33 20+1 den selamlar 👋 Ben artık düzenli olarak hissediyorum sanıyorum ikinci gebeliğim olduğu için olsa gerek 😊 Eğer ilk gebelikleriniz ise 22 23 haftadan sonra düzenli olarak hissetmeye başlarsınız.Darısı hepinizin başına olsun inşallah çok güzel bir his 🤗
Zeyciikk @Feyzamali33 bizde de durum aynı şekilde🥲 sanki dün ilk defa hissettim gibi geldi ama emin olamıyorum da😂
aysenur2936 19+4 hissediyor muyum yoksa bağırsak hareketi mi karar veremiyorum yan yatınca kalp gibi bi damar atıyor sanki onun dışında evet hissediyorum tekme attı döndü falan gibi şeyler yok artık hissetmek istiyorum 🥲☺️