huvuuuuff huvuuuuff 4 gündür üst üste yapıyorum ilk 2 gün hiç çizgi çıkmadı son 2 gün kuruduktan sonra çıktı 🤦🏻♀️
MorKelebek54 huvuuuuff ilk 10 dk onemli canim. Kuruduktan sonra cikmasi gebelik anlamina gelmiyo maalesef
_Mother_ huvuuuuff 2 gün sonra yazmışsın zaten kaset testlerde zaten belli bir süre sonra kuruma çizgisi oluşuyor o yüzden dikkate alıp kendinizi üzmeyin lütfen rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah
Kimekonusuyorum huvuuuuff Hamile olunca çift çizgi çok net ve direkt bi şekilde çıkıyor. İkisini de 5 haftalıkken öğrenmiştim ben. Hemen çıkmıştı https://hizliresim.com/nbnvws0
huvuuuuff _Mother_ yok öyle değil yani yaptığım son 2 gündeki testler yarım saatte çıktı demek istemiştim
huvuuuuff Kimekonusuyorum adetiniz geçmişti demi benim daha 3 gün var ondan silik olabilir diye düşündüm
Mom6535 Benimde dün yaptığım 2 test anında silik çıktı sabah yaptım negatif kafam karıştı çok kim yapıyor bu testleri anlamıyorum ki insanın hevesi kursağında kalıyor
Beybyi huvuuuuff benimki de aynen böyle oldu iki gün de yaptım ikisi de silik çıkıyordu bat 23 bakalım 🙈
Beybyi huvuuuuff hemen çıktı her ikisi de onlardan önce bı tanesini yaptığım da hiç bir şey çıkmamıştı
turkan403 huvuuuuff bu testlerde benmde başıma geldi canım kuruma çizgisi cikariyo ama şüphen varsa kan testi ver