asivemavii_07 Bacılarım merhaba 3 aylık bebeğim var uyku arkadaşı alıştırsam diye düşünüyorum ama nasil yapacağımı bilemiyorum Bana önerilerinizi söyler misiniz veya daha erken mi bu düşünce için
Selma2412- asivemavii_07 evet 2 yaşa kadar önerilmiyor bazen bana da mantıklı geliyor oğlum yüzünü hep biyerlere değdirip öyle uyuyor ama Allah korusun uyku arkadaşıyla yüzünü burnunu kapatabilir ve ilk 3 ay ağızdan nefes almıyor bebekler sadece burundan alabiliyorlar
Mervepera asivemavii_07 e bebekte bez gibi uyku arkadaşı var ucu dişlik ondan kullanıyoruz biz Dogdugundab belli yanına iliştirdim 2 yasında suan onunla yatıyor arkadasım diyor 😍
asivemavii_07 snowglobe boğulmayı bisey değil pelus tiviti var onu yanına koysam diye düşündüm Çünkü hep yanında olmamı, memeyi tutmasını istiyor haliyle ev işi de yapamıyorum hiç değilse yanında birey olduğunu hissettin diye düşünmüştüm
asivemavii_07 Selma2412- sizin kaç aylık bebek Ben yoksam uyuyamıyor Haliyle ev işleri de kalıyor Affedersiniz lavaboya bile gidemiyorum Hiç değilse küçük bir peluş oyuncağı alışır da rahat eder miyim düşünmüştüm
Kontes001 2 aydan sonra battaniyesini hep yanına koyduk. 7 yaşında kızım hala onunla uyuyor 🙈 benim gibi büyük bişey koymayın küçük bişey koyun. Sonra hep taşımak zorunda kalıyoruz 😀 o battaniye için kaç kere yoldan dönmüşlüğümüz var
Selma2412- asivemavii_07 canım yanına bişey koysam bile aklım hep onda kalır ben koymadım bişey emzik bile bulunmaması gerekiyormuş o kadar ciddi aslında 1 aylık olduk bugün bende aynı şekilde eğer huzursuzsa asla durmuyor gece gündüz fark etmiyor bende ev işi yemek konularında zorlanıyorum açıkçası
Kontes001 asivemavii_07 satılıyor ya böyle havlu gibi ucu oyuncak o tarz daha rahat olur bunları rahat tutamaz uyurken