Lalaydnn
Lalaydnn canım korkma her kadının anatomisi normal doğum yapısına uygun sen sadece kendine inan doğum sancısı da her kişinin vücudunda bir hormon ve bu hormon bir kerede salgıladığı için şiddeti artıyor evet gerçeği söylemek gerekirse biraz sancılı bir süreç ama dayanilmiyacak kadar değil acıya odaklı doğuma girme bebeğine odaklı gir bende hamileyken eşimin basının etini yiyordum nasıl dogurucam ben bu çocuğu diye ama bir şekilde oluyor doğuyor o çocuk ve başının çıktıktan sonraki rahatlık ohh diyorsun sanki anadan yeniden doğmuş gibi oluyorsun o sancı acı hiç birisi kalmıyor doğum sirasindada bağırmak çığlık atmak yerine derin derin nefes alıp vermeyi dene ne kadar panik olursan o kadar işin zorlaşır iyi düşün iyi olsun dünyaya yeni bir insan getiriyoruz sancısı ağrısı elbette var ama inan değiyor ben 23 yaşındayım 27 gün önce ilk doğum denyimimi gerçekleştirdim bebeğimi kucağıma verip emzirdigimde 23 yıldır sanki bomboş bir hayat yaşıyormusum da hayata yeniden bebeğimle birlikte bende gelmişim gibiydi şuan onunla birlikte bende büyüyorum doğduktan sonra ne sancı kalıyor n ağrı şaka gibi ama ben o gün çektiğim sancıyi hatırlamıyorum bile bir anlık geçip gidiyor üzme sen o güzel canını bebeğine kavuşmayı hayal et ben bebeğimi dogurdugumda ağzımdan çıkan ilk söz yarabbim şükürler olsun verdiğin güle olmuştu Allah bana erkek evlat nasip etti kokusu teni inan anlatmakla bitmez anne olmak çok çok güzel sen doğumdan sonra onunla geçireceğin kaliteli vakitleri düşün paniğe kapılma kulağın ebede olsun sancın yokken sakın ıkınma bazen ikinmamak lede olmuyor ama dişini sık istemsiz yirtilman olmasın bebeğin başı kanalda kalmasın sancin geldiğinde çeneni göğsüne daha ikinabildigin kadar ikin doğum anı zor değil sadece açılmayı beklerken ki o sancı biraz zor oda yıllarca günlerce sürmüyor zaten dayanma gücü veriyor Allah 💗