Oksuruksurubu Soğan kürü uygulayıp hamile kalan varmı? Uyguladıktan ne kadar süre sonra hamile kaldınız belirtileri nelerdi
beysenyil Oksuruksurubu ben bu ay denedim, temmuz başında belli olur artık. Çoğu kişi soğan kürü denedikten hemen sonra hamile kaldığı yazmıştı buraya onlardan ümitlenerek yaptım bakalım
dem34 Oksuruksurubu ovülasyon testi hiç denediniz mi ben direk onunla gebe kaldım yumurtlama gününüzü gösteriyor
Buse344161 Oksuruksurubu işinizi soğan kürünün umuduna bırakmayın isterseniz benim komşum denedi banada diyip durdu bir dönem ben kullanmadım . O kullandı hamile kalamadı. Ben ise kullanmadım hamile kaldım. İlk ikimizinde olmuyordu o dönem ovulasyon testi çok işe yarıyor diyen vardı aldım 2 ay denedim baktım onlada olmuyor işe girdim saldım akışına artık olmasın çalışıyorum zaten dedim 1 sene sonra kendiliğimden hamile kaldım şok geçirdim beklemediğim anda😀🤷♀️sanırım bazı şeyleri kafaya takmamak gerekiyor takınca olmuyor. Herşeyin bir zamanı var demekki. Bir hastalığınız yoksa soğan kürünü deneyin ovulasyon testini deneyin baktınız olmuyor zamana bırakın derim . İnşallahh olur 🙏 hakkınızda hayırlısı🌸
sweetmom_ Oksuruksurubu ben midem çok kötü oluyor diye sürekliliği saglamadim ama soğan kürü kullandığım bir ay düzenli adet olmuştum asla olmazdım.
lilyum_ sweetmom_ bende 4 5 gün düzenli olarak ictim. Normalde reglim 10 gün sürüyor reglimin bitmesine 3 gün vardı soğan suyuna basladım. Anında kesildi reglim. 6 gün regl sürdü. Normalde 14. Günü pik olur bu ay 10. Günü pik gördüm ve ovulasyon testlerim hic silik degil hep pike yakın çıkıyor. Soğanın etkisi diye düşünüyorum. Bakalım gebelik olusacak mı? Oksuruksurubu
Cosimaniehaus Oksuruksurubu soğan kürü denedikten sonra adetim gecikmişti. Normalde hep düzenli olurdum. Soğan kürü içtiğimde 45. Günde regl oldum. Sonraki ay da 47 gün falan geçti test yaptım hamileyim. Bazıları rahim kendini hazırlar diyor. Hamile kalmamın sebebi soğan kürü mü emin değilim. 1buçuk yıl olmadı bizim tedavi falan gördük aşılama vs. Sonra düzenli beslenmeye başladık soğan kürü denediğim zamanlar. Tam olarak ne etki etti emin değilim.
alinsmom_ Oksuruksurubu ben bekarken kullanmaya başladım evliliğime 6 ay falan vardı . 4 ay yaptım bıraktım . İlk ay 15 gün sabah akşam, 2,3, ve 4. Aylarda 10 gün sabah akşam devam ettim. Evliliğimin 4. Ayında hamile kaldım . Ben etkisi olduğunu düşünüyorum