Erva18 Kızlar dün markete gittim döndüğümde çamaşırımda kahverengi çamur gibi lekeler vardı hemen doktorumla konuştum beta istedi beta 4000 kusur cıktı bu şekilde kanama olup bebeği tutunan varmı çok korkuyorum bisey olacak diye
Sclemr Erva18 merhaba benim de testim 2 gün önce pozitif çıktı kan verdim 297 çıktı Salı günü kontrolü bekliyorum keseyi görebildimi doktorunuz
Kelebeekkk Erva18 ben de benzer tarihlerde öyle bir akıntı yaşamıştım doktorum yerleşme kanaması demişti canım. Hemen korkma yani. Eğer akıntın devam edip ağrı da eklenirse sıkıntı oluyor sanırım. Sen yine de akıntıların olduğunda doktoruna danış mutlaka
payidar Erva18 Oğlumda yaşadım aynı haftada bebek kese iyiydi yerleşme kanaması demişti doktorum. Sağlıkla doğdum şimdi 5 yaşında 🌸 Bi kontrole gidin Sağlıkla kucağınıza alın inşAllah 💕
Yeniyeniden Erva18 valla benimde oldu halada devam ediyor kese varmi diye bakmisti o zaman ilaç vermemişti simdi kalp atışı var diye ilaç verdi ama ben açıkçası hep dinleniyorum kalkmıyorum 3 ay tehlikeliymis
Erva18 Sclemr yok bende geçen hafta perşembe verdim kan 105 cıktı kese için bayram dan sorna gel dedi
Erva18 Kelebeekkk agrım yok ama korktum açıkçası önceki bebegimde böyle çamur gibi akıntı geldi sabah gititginde kalbi durmustu
Erva18 Yeniyeniden canım benim korkum iş işten geçmiş olması cünku obur bebegimde bu lekeyi gördüm sabah gittim kalp atışı durmustu😥