Eslem
Eslem mi buğlem mi
Nurbozdag08 Eslem 🌸
Nurbozdag08 başka seçenek var mı? İkiside güzel isimler ama sanki kız çocuklarda daha çok seçenek var🫶
Nurbozdag08 eslem
Komşumun iki kızı var büyük buğlem küçük eslemmm 😀
Eslem
Nurbozdag08 buglem hem bugoemeler daah hanım mülagim oluyor yogenimden biliyorim adı buglem
Nurbozdag08 ilk kızımın ismi Eslem şimdi hamileyim ismi Buğlem olacak inşallah 🌸❤
Nurbozdag08 bir Eslem olarak buğlem ismi sanki daha hoş gibi😅😅 ama siz bilirsiniz tabi
Nurbozdag08 Kesinlikle Eslem 🌹🙈🙈Kızımın adı Eslem🐣 bebekligi de çocuklugu da çok akıllı Eslem’ler çok akıllı oluyor 🤗
Nurbozdag08 benim de ilk kızımın ismi Eslem Duru ❤️ o yüzden bence de Eslem ☺️
Nurbozdag08 ayyyy çok teşekkür kızıma isim buğlem düşünüyordum ama çok kararsızımdim eslemi arasdirdim sizin yazınızı okuyunca aklıma gelmisdi ama 😁üstünde durmamisdim Eslem demek Allah’a teslim olan günahsız demekmiş Kuran’da 3 yerde geçermiş ,ama buğlem in dini bir anlamı yokmus. Kuran’da gecmiyormus ben Eslem.yaaya karar verdim şuan eşimle 😁🌺🤭🤭🤭🤭
Nurbozdag08 buğlem
Nurbozdag08 eslem
Nurbozdag08 Eslem
Nurbozdag08 Temmuz sonu doğum yapacam Allah izin verirse ve kızımın adı şimdiden hazıırrr Buğlem🥹🥰
_tugcee çok güzel isim ya inşallah sağlıkla kucağına alırsınnn
44berra44 evet evet bende o yüzden eslem istiyorum ama eşim de buğlem dha hoş diyor bilemedik 😂😂buğlemin anlamı ne güzel çünkü