miraninannesii Merhaba kızlar 10 haftalık gebeyim yaklaşık ıkı haftadır ara ara kahve rengi lekelenmem oluyor doktora gidiyorum sıkıntı yok diyor progestan kullanırken normal diyor benim gibi başına gelen oldumu
Eda2552 miraninannesii canım hiç korkma bendende geldi hatta bende ultrasyondada gördü beegin eşinden geliyordu 14 haftaya kadar şimdilik hamd olsun bir sknti yok fitil olarak kullandım Protestanı 3 kez günde ve bol dinlen ilişkiye girme
BernaF miraninannesii ben 9+3 üm canım kahverengi kanamadan korkma banada günde 3 kez progesteron verdi bide kan pıhtılaşma dan dolayı coraspirin ve oksapar kullanıyorum haftada birde risk olmasın diye düşük iğnesi yani pruluton depot iğnesi vuruldum halen kahverengi kanamam geliyor önemli olan kesenin etrafında olmaması çok şükür oda yokmuş
Guzelanne56 miraninannesii çok şükür bazen bebekden dolayı damarlar önce olduğu ıcın leke yapabılıyor bol bol dınlenın 12 haftalık olana kadar
miraninannesii BernaF benımde aynı şekilde oluyor canım çok şükür kese etrafında yok ama çok teşekkür ederim bilgileriniz için ❤️