Seyma-10 Kızlar tam 34 haftalıgım son bir haftadır afedersiniz ama ishal gibiyim bazen karnıma ağrı giriyor yerimden zor kalkıp gidiyorum lavoboya ama tuvaletim yok gibi Garp bi şekilde ara ara gün içinde ishal oluyorum burda okuyorum ishal olmak doğum belirtisi falan diye siz yaşadınız mı bunu artık çok ağırlaştım bide zor haraket ediyorum karnım sertleşiyor vajinada çok ağrı oluyor
_almirasmom Seyma-10 30. Haftada bende boleydım 5 gun sıddetlı karın agrısı ve gunde sayısız kez buyuk abdest ishal dım kefir ictim sabah aksam ole duzeldım suan 33+1 oldum arkadasımda suan aynı durumdan muzdarıp serum takmıslar yatıyor suan hastanede 26-27 haftalık henuz oda
Seyma-10 _almirasmom normal bi durum o halde burda okuyorum bazen doğum başlamadan önce oluyor falan yazan vardı bi acaba da kaldım birde bu ara suyum sızıyor gibi geliyor pazartesi kontrolüm var son zamanlara yaklaştıkça stres yapıyorum
ecmelmirzaogluu Ben de 34+5 im 2 haftadır ara ara aynı durumu yaşıyorum, bir gün ishalde diğer gün normal sonra tekrar aynı, normal olduğunu söylediler