Kızlar düşündükçe agliyasim gelyor 2 çocuğum var 5 yaşında 3 yaşında Onalrsinz hiç uyumadım hep yanimdalardi Smdi doğuma nsl gidecem onların yanında mi tutacak sancım gece onlar uyurkenmi nsl tepki vercem Korkmasinlar die nsl yapcam blmiyorm annem bebeğini duusun biz yanında olcaz diyorlar ama öyle olmuyor işte Uyandıklarında ben olmazsam veya bişi istediklerinde dinleyip yapmaz aglatirlarsa fln Düşün dur Annemde olcam hastane anneme yakın kız kardeşlerim vsr ama onların beyinleri havada Sallamazlar Babam var bakarsa Veya hastaneye gotururlerse Annemle babam kız kardeşim bakarmi blmiyorm Eşim evde olcak Doğum başladinda Arıcam Gelcek evim hastane uzak olduğu için anneme gidecem 26 sında 36 haftalik olcam Gıdım Kalım dogurana kadar diyorm sonra annem Gil yengem gil Gitme kal 40 gün fln diyorlar ama ben kalmak istemiyorm 2 çocuğum var bir bebeğim olcak lohusa olcak ve ister istemez sınırlı biriyim Biri bişi dese terslerim O derece Biraz annemde durup eve gececem Açıkçası bakarm Allah’ın izniyle çocuklara Evet yanlz brakmak istemiyorlar ama ztn öğlen uykusu uyumuyorm uyusamda 2 tane uyanık çocuğum var başımda bişi olmaz Allah’ın izniyle işte anlicaginiz Geriliyorm bu aralar doğum yaklasyor ve korkyorm Napcam blmiyorm kafam karışık duygusalim