Teacherblue Hep göbek deliğimin altında vajinada da hissettiğim oluyor. Hiç göbek deliğinizin üstüne çıktığı oldu mu? Sizler ne durumdasınız
Sydaglsen Teacherblue yani belli bi yerde hissetmiyorum bazen sağda bazen solda göbeğinin deliğinin etrafında da hissediyorum
Eda1254 Teacherblue benimkide öyle bazen ortada ama sürekli aşağıda ve acıtiyo vurduğunda yada hareket ettiğinde acaba bizimkiler tez canlımi gelme konusunda ☺️
Tugcev Teacherblue her yerde hissediyorum 😂 Hala vajinaya aşırı baskısı var. Bazen göbek altında geziyor bazen ortalarda değişiyor
aleynayavz Teacherblue 24 haftadayız hiç yukarıda hissetmedim doktor bacakları aşağıda kasıkta hissedersin dedi öyle de oldu
chrysanthemum Teacherblue sanmıyorum ıkı uc gun asagıda sonra yukarıda da olabılıyor. Hatta aşağı vajinaya dogru hşssettiğimde ben de korkmustum ama ertesı gun yukarıda hıssedınce rahatlamıstım ıcınızı rahat tutun agrınız sancınız yoksa kontrol gununu bekleyın bence
Gizem9688 2 gün yukarida 3 gun asagida. Cok değişiyor. Yeri bol dönüyor diyor gülüp geciyorum. 29+4 üz