Sumisali_ Zg99 yaklaşık 20-25 dakika kadar sürdü çok şükür bir sıkıntımız yok.Bugüne kadar öğrenemediğimiz cinsiyeti öğrendik 😁 ve küçük hanım yüzünü asla göstermedi 😁
Zg99 Sumisali_ Yaa çok sevindim 🙏😇 inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız 🌼 kız bebişler nazlı oluyordur 🥰
Kubraakgn0 Sumisali_ Bizde aynı bi 15 20 dk baktı yüzünü bi türlü dönmedi git yarım saat yürü çikolata filan ye gel dedi doktorum dediğini yaptık bu seferde eliyle yüzünü kapattı ama bizim erkek tabi utangaç biraz bizde anca 19 da öğrenebildik cinsiyetini 😂😂
Sumisali_ Zg99 amin inşallah 🤲 benim ilkide kız o detaylı da her ayrıntısına kadar göstermişti ama bu olmadı.Olsun önemli olan sağlıklı olmaları 😊
Kubraakgn0 Zg99 Sanmıyorum canım kızlarda değişme olabiliyor ama erkeklerde gördüğünde kesin oluyor genelde bize 19 da erkek dendi ama kesin değildi %80 dedi kordonda olabilir dedi detaylıda erkek olduğu kesinleşti 19 a kadar hiç göstermedi bide bizimkisi 😂😂
Sumisali_ Kubraakgn0 göstermek istemeyince göstermiyor maalesef 😁 neyse bizede sürpriz olsun napalım 😊
Busraa1905 Zg99 3 ayda unisexle kıyafet alışverişine başladım. 4 ayda ana kucağı ve çöp kutusu aldım. İlk öğrendiğimde trendyolda indirim olduğu için anne yanı beşik almıştım. Şimdi 21+5im yine her çımtığımda dışarı bir şey alıp dönüyorum :)
motherbaby_ Zg99 19+3 deyim şuan önümüzdeki haftaları da bi atlatayım acil durum çantası yapmak adına çıkıcam alışverşe hem cinsiyetimiz net degil bir kaç bişey almıştım hatta birazdan not alıcam ne aldım ne almadım diye😊