Cevmer3363 Arkadaşlar Aptamil Bebelac sma bunlar boykotlu olduğu için almayı tercih etmiyorum aklımda evolvia ve hipp daha önce kullanmış tecrübeli anneler yazabilir mi bu mamaların hanigisi daha iyi
Minigiim-vebenn52 Cevmer3363 hipp genelde öneriliyor doktorlar tarafından anne sütüne en yakın olduğu için diğer dediğinizi duymadım
Satisati Cevmer3363 hip anne sütüne en yakın mama diye duymuştum ama bir eczacı kilo aldirmadigini söyledi
umrumdadegil Cevmer3363 bende çok istedim boykot olmasın ama hiç biri iyi gelmedi😥 evolvia çok güzel kilo aldırıyor güzel bir mama ama benimkine gaz yaptı canım kabızlık olmadı ama belki seninkike gaz yapmaz bebekten bebeğe değişiyor. Hipp combiotic en kötüsüydü bize hiç iyi gelmedi ağzından köpükler çıktı çocuğun
azracan20 Cevmer3363 ilk çocuğuma bebelac ikinciye aptamil verdim bilseydim vermezdim yeni öğrendim bunu da 😤
ASE6154 Cevmer3363 iyi gidiyor ama ben öncelik olarak emziriyorum mamayı günde en fazla 2 kere veriyorum sarılığı bitene kadar devam edicez sadece. Ama etrafımda kullananlar da gayet memnun 😊
hayalim35 Cevmer3363 bnm arkadaşımın çocuğu prematüre doğdu mama almışlardı kilo almıyordu evolvia aldılar kilo aldı yaradı ona