Yarenelibol Senayemre nabsam bilemiyorm doktor yatış verirse nabıcam kabul edimmi sancımımı bekleyeyim😕
Tostosunannesi Senayemre Yarenelibol Suninin cok kötü oldugunu biliyorum ama sancı sonucta ya öldürmez ama süründürur gibi bisey bu herhalde açılmayı hem hizli ilerletiyo daha guzel bi yandan. Olumlu düşünmeliyiz ya valla bende çok sıkildım beklemekten biraz daha beklersem deli damgası yer gibiyim ama 😒
Yarenelibol Tostosunannesi bn artk nabçamı bilmiom tasımak çok zorlaştı dayanamıyorm bel arısına suni alıp kurtulmak istiyom pazartesiye gün verse bari unile doğursam
Senayemre Tostosunannesi en iyiisi bi an önce dogurmak @Yarenelibol iste suni dogur gitsn bi kac saat cekiceksn cok cok😒🤭
Yarenelibol Senayemre derim valla😂🤣 bAsını yerm senin bak sen gaza getirdin sabahlara kadar acı çektm die 😁
Kubrakuzey Senayemre ay inanın gece gece gülmekten altıma kaçırdım çok hoşsunuz soruya verdiğiniz cevap harika Allah da sizi güldürsün 😂😂😂
Berfingnc Senayemre dene bakalım ne oluyo görmüş oluruz canım 🤗 denemeden kimse bilemez değil mi bilgilendirirsin sende bizi
Findk9227 Senayemre aboo valla okurken istemsiz aklıma geldi ıkınırken ya başka bi şey gelirse 🙈😁😁 Şaka bi yana hastaneye gitmeden ıkınma akin zamanı değilse basur olursun 😑
Laayla Senayemre otur öylece ama durup dururken ıkınca bence ya hatlar karışmasın arka çıkış kullanılacak diye beklersin ön kapıdan misafirin gelir bol su iç çorba falan ye düzelir inşallah
mineeeee Senayemre çok ikinirsaniz Allah korusun kanama filan yapar basur yapar.kayisi yiyin bence yada kayisi komposto şu yapın.