Gzmemn Aşırı heycanlıyım nasıl olacak hiç bilmiyorum gördüğümde ne hissedicem kestiremiyorum motivasyona ihtiyacım var 🙏🌸🌸🌸
mervemurat16 Gzmemn spinalmi olacaksınız,korkmayın hiç bir anda oluyor sonra tek odağın bebişin oluyor o kadar güzel bir duygu ki
Gencanne42 Gzmemn Benimde 26 haziran canım 37+6 olduk çok stresliyim ya ikinci gebelik ilk cocuguma bakıp bakıp üzülüyorum gözlerim doluyor onu arkamda nasıl bırakacağım diye düşünüyorum halen bebeğimin sevincine odaklanmadım böyle mi olacak gününe kadar acaba
Gzmemn mervemurat16 panik oluyorum sanki sürekli kafamın içinde senaryolar dönüyor belkide bu muymuş diyeceğim belki acı çekicem ama olana kadar beni yiyip bitirecek gibi 🌸🐣
mervemurat16 Gzmemn o stres herkeste oluyor ama ne kadar sakin olursanız vücudunuzda o kadar rahatlar kasılmayın.Ben çok koekuyordum gebelikten doğuma kadar herşey stres içindeydi ama boşuna diyorum şuan😄tadını çıkarın sadece
Melixx 27 Haziran da benim sezeryan tarihim bende senin gibi korku dolu ve endişeliyim Allah yardımcımız olsun 🥲
Esrayalcin Bende 26sıyım , heyecan korku bütün duyguları birarada yaşıyorum nasıl olucak kestiremiyorum hiç. Sağlıkla kucağımıza alalım 🙏🏽
Gzmemn Gencanne42 yaa aynıyız sizlede 🫶 öyle düşünmeyin heycanla sizi bekliyor olcak stres yapmayın o konuda babası olacak yanında elbet 🤗 1-2 saat sonra yanlarında olcaksınız sizde 🌸🐣
Eses25 Gencanne42 bnmdr 24 haziran ikinci gebelıgım ılk kolaymış ama smdi arkada bır cocuk bırakmak zor benmki uc bucuk yasnda ne yicek nasl uyucak ıkı gun kalcm hastanede devlet hastanesi alackmı goreblcekmı merakla bekleyecek zor oalck ikimiz ıcnde smdıden ne yemej yapıp koysam dolaba dıye dushnuyorm hastanede almazlarsa bni beklerse ac napacak nasl durack dıyorm
Gencanne42 Gzmemn evet babası olacak babaannesi bakacak ama hiç ben olmadan kalmadı babaannesiyle bakabilir mi oğlum durur mu beni arar mı düşüncesi kac gündür beni bitiriyor Sağlıkla inşallah alırız bebeklerimizi kucağımıza umarım 1 hafta sonra bunu okuyup boşuna kaygı etmişim derim..