Helinnn2121 Merhaba yeni anneler , bebegim 1 günlük , henüz hastanedeyiz çıkmadık, uykusunda sicriyor gibi korkuyor mu sizce ne yapmalıyım acil yardım ???
Limonumsu Helinnn2121 hafif kundak yapabilirsiniz kollarını çok az sabitler şekilde sararsanız kendini güvende anne karnında hisseder. Anne karnında sıkışıkken bir anda dünyada boşluğa düşüyorlar bebişler ve korku sıçraması yaşayabiliyorlar 🥰
Civciv53 Helinnn2121 sesten vs irkiliyor olabilir mi ? Bol bol okuyun anne baba olarak da okuyun en çok anne babasının nazarı değer derler hatta mümkünse bir kese içine çörek otu koyup beşiğine koyun biz yeğenimde öyle yapmıştık. Birde ne kadar doğru bilmiyorum ama altın takmalarının sebebi de ilk olarak bebeğe değilde altına göz gitsin hani göz değecekse bebeğe değilde altına değsin diye ilk o dikkat çeksin diye batıl şeyler olabilir sadecw duyduklarım bunlar
sutlukahve Helinnn2121 o sıçraması çok normal canım refleks olarak sıçrıyorlar moro refleksi deniyor belli bir haftaya kadar devam edip sonrasında kendiliğinden kayboluyor. Uykusunda sıçrayarak kendini uyandırmasını engellemek için yarım kundak yapabilirsin ☺️
amayinedeiyiilerledim Helinnn2121 bebeğim 16 günlük ve hala sıçrıyor 😅 sinir sistemi tam gelişmediği için istemsiz kas hareketleri onlar. Zamanla geçecektir. Ama Siz yanına yanaşınca irkiliyorsa besmele ile yanaşın ☺️
Helinnn2121 Limonumsu yarı kundak yapıyorum aslında ama kollarını çıkarıyor kundaktan :) yine deneyeceğim mutlaka cok teşekkür ederim 😇😇😇
Helinnn2121 Civciv53 aslında çok ses de yok normal rutin sesler ama teşekkür ederim dediğiniz yöntemi deneyeceğim 😇😇
Minigiim-vebenn52 Helinnn2121 kundağı sık yap gevşek bırakma bir günlük bebek maşallah nasıl kollarını çıkarıyor 😂
Civciv53 Helinnn2121 rica ederim inşallah geçer canım birde yeğenim elleriyle kendi kendine uyandırıyordu kendini 🤣 ah minnoşlar ya
Helinnn2121 Civciv53 her hareketleri o kadar güzel ve komik ki ilk bebek olduğu için de ister istemez her hareketi korkutuyor :))))
Civciv53 Helinnn2121 ay bende yeğenlerimden tecrübeliyim ama benimde ilk olucak bildiklerimi de unutucam 🤣🤣